Nykomlingen Lyngby mot Sönderjyske som har förhoppningar om topp-6

Lyngby - AaB 2-0
OB - Lyngby 4-1

Sönderjyske - Randers 2-1
AaB - Sönderjyske 1-1

Preliminära elvor (Tipsbladet)

Lyngby BK (3-4-3): Mikkelsen - Nielsen, Geertsen, Winther - Fosgaard, Enghardt, Westergaard, Da Silva - Mohammad, Gytkjær, Riel

Saknar: Rezan Corlu

SønderjyskE (4-3-3): Mielitz - Bah, Banggaard, Gartenmann, Marfelt - "Greko", Albæk, Rojas - Hassan, Lieder, Absalonsen

Saknar: Marc Pedersen.

Det blev en klassisk käftsmäll för nykomlingen Lyngby nu senast. Efter att man vann premiären hemma mot ett kompetent AaB så blev det torsk med klara 4-1 borta mot Odense - i förre bajaren Sander Svendsens debut. Nya tag när man nu spelar hemma igen.

Det är väl på Lyngby Stadion som poängen ska tas. Jag tycker inte att Lyngby har ett dåligt lag för att vara nykomling utan det finns en del kvalitet. Sönderjyske känns i mina ögon inte lika offensivt starka som Odense var och jag förväntar mig en betydligt jämnare match här. Lyngby kommer definitivt att prioritera att sätta sitt försvarsspel efter debaclet senast och därför blir jag inte förvånad om vi får se något lag vinna med bara uddamålet.

Mållinan känns överdriven åt målrikt och jag finner värde på underspelet. Sönderjyske vet att det här blir en tuff match om man inte tar jobbet och vid ledning så kommer man vara nöjda och förlita sig på sitt omställningsspel och täta till bakåt.

SPELTIPS
Jag plockar under 3 mål asian till 1.75 hos Unibet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip