Om jag inte missat något så Qatar sista internationella turneringen på ett tag. Så därför ska vi ner i grottan i challenger series och leta spel. Denna omgången är dock ovanligt stark. Bästa på väldigt länge!

Marcos Madrid (146) - Blaszcyk (-)

Madrid är en mexikansk landslagsman som varit i gamet länge nu. Tillhör en av den sämre i franska högstaligan där han har 3-7 i matchkvot. Dvs ändå ingen slagpåse. Ofta brukar spelare från dessa områden vara överrankade men han har varit i Europa så länge att man inte kan säga så längre utan har en rättvis ranking.

Blaszcyk spelar inget internationellt längre men dyker upp här då och då. Är en gammal polsk landslagsman som när han var som bäst var en högt aktad spelare. Är för sin ålder fortfarande väldigt alert och rapp i kroppen. Har väl egentligen inget speciellt i spelet, mer att han är rutinerad och vet hur man vinner matcher.

Svårt att sätta en världsranking på Blaszcyk. Men kanske skulle han också ligga runt 150 i världen. Redan där har ni min största anledning till detta spel. Förstår inte alls denna enorma fördel Blaszcyk fått enligt oddsen. Enligt mig är detta en 50-50 match och därmed kör vi på spelvärdet här.

1.72 på +1.5 set på Madrid får vi på bet365 . 3/5 units.

3-2 blir det till någon spelare. Kanske till Madrid?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip