bet365 livestreamar matchen.

Omgång 4 av den spanska La Liga inleds på Iberostar Stadium där vi har ett tufft möte mellan hemmastarka Mallorca och försvarsstarka Athletic Bilbao. Hemmalaget Mallorca är svåra att slå på bortaplan. Även om Mallorca har släppt in mål i samtliga möten så kommer de att växa och bli ännu starkare med tiden. Bilbao har i vanligt ordning släppt in få mål och fortsätter att imponera i defensiven. Så denna match luktar målsnål på långa vägar då inget tyder heller på något målkalas här.

Efter att ha tagit den sista kvalbiljetter från La Liga 2 till högsta divisionen så är Mallorca tillbaka igen. Öppningsmatchen mot Eibar vann Mallorca med 2 - 1, men har sedan dess två förluster. Den ena förlusten kom hemma mot Real Sociedad med 0 - 1 och den andra mot Valencia på Mestalla med 0 - 2, efter två straffmål. Detta visar ändå att Mallorca är trygga i försvaret och gör bra ifrån sig, i synnerhet på hemmaplan, där de är svårslagna. Däremot har inte offensiven varit något vidare alls i de två senaste matcher, då laget har fått gå mållösa av planen. Mot Bilbao blir det ännu tuffare, då hela laget är involverat i försvarsspelet.

Jag tycker mig kunna se den "gamla" goda Bilbao då Erneste Valverde (Barcelonas coach) hade en bra tid, eftersom Bilbao är sååå svåra att göra mål på. Igen. På tre matcher har det endast blivit ett insläppt mål och det målet kom borta mot Getafe - som har tre vassa anfallare och som på hemmaplan gör mål mot allt och alla. Så det är inte fy skam att släppa in ett mål borta mot Getafe. Däremot är det urstarkt att hållan nollan mot Barcelona hemma och mot Real Sociedad, också hemma.

Det råder ingen tvekan om att Bilbao är ett av de lagen i ligan som det är svårast att göra mål på. Till och med toppanfallaren Inaki Williams är delaktig i försvarsarbetet, då Bilbao inte äger bollen. När det gäller offensiven så har Bilbao lyckats peta dit bollen i samtliga tre matcher. Det har blivit ett mål mot Barcelona, ett mot Getafe och två senaste hemma mot Real Sociedad. Dock slår Bilbao av på taktet vid ett ledningsmål och detta kan mycket väl bli fallet här, efter det är en tuff match.

Men även Mallorca skulle vara lyckliga att komma härifrån med ett 1 - 0 resultat. Att det ska lossna rejält för något av lagen kan jag bara inte se i denna match, då båda lagen är grymma i försvarsarbetet. Då det mesta talar för ett målsnålt värde finner jag ett värde i den asiatiska handikapplinan, på 2 mål, där pengarna ges tillbaka vid exakt två mål, förlust vid tre eller fler mål och vinst vid ett mål i matchen eller om matchen slutar mållöst. Oddset för utfallet under 2 mål ligger på 1.88 och det spelas.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Rahman Baba, Raillo, Martin Valjent, Joan Sastre, Lago Junior, Salva Sevilla, Iddrisu Baba, Dani Rodriguez, Aleix Febas & Ante Budimir.

Bekräftad startelva Athletic Bilbao:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Unai Lopez, Iker Muniain, Raul Garcia, Inigo Cordoba & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip