bet365 livestreamar matchen.

Omgång 31 av den andra divisionen i Spanien, La Liga 2, avslutas på Estadi de Son Moix där Mallorca ska göra sitt yttersta för att besegra gästerna Zaragoza. De två senaste möten på Estadi de Son Moix har slutat oavgjort. Denna match är av yttersta vikt då Mallorca i skrivandets stund innehar den sista kvalplatsen till La Liga. En seger är ett måste för att vara med i jakten. Mallorca är ett bättre lag än vad Zaragoza är men marknaden erbjuder ändå dubbla pengar på att rak Mallorca seger.

Mallorca har verkligen hittat formen. På de fem senaste möten har laget tre vinster och två oavgjda. Vinsterna har kommit mot Lugo, Real Oviedo och Las Palmas. Segrarna mot Real Oviedo hemma och Las Palmas borta är Mallorcas två senaste matcher så självförtroendet är på topp inför hemmamötet mot Zaragoza. Just hemma statistiken har varit brutal för Mallorcas del. På de sju senaste hemmamatcher har de sex segrar och en oavgjord. Endast ett insläppt mål mot Elche.

För Zaragozas del har det varit tungt väldigt länge. Laget parkerar på en 15:e plats i tabellen. De kommer förvisso från en seger hemma mot Elche, men innan dess hade Zaragoza tre förluster i rad. Det har endast blivit två gjorda mål på de fyra senaste matcher så det råder en riktig måltorka i laget. Mot topplag på bortaplan har Zaragoza haft det tufft. Nyligen förlorade Zaragoza borta både mot Osasuna och Granada (som är i toppen av tabellen), utan att göra något mål alls.

Då Mallorca släpper in ytterst lite mål på hemmaplan blir detta oerhört svårt för ett lag som Zaragoza, som redan har problem med målskyttet. Mallorca har en fin hemmaform och ska vara givna favoriter till att vinna matchen. När marknaden erbjuder 2,00 i odds på en Mallorca seger finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på utfallet. Tre poäng till Mallorca.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Pervis Estupinan, Antonio Raillo, Martin Valjent, Juan Sastre, Salva Sevilla, Idrissu Baba, Daniel Rodriguez, Junior Lago, Ante Budimir & Leonardo Suarez.

Preliminär startelva - Zaragoza:
Cristian Alvarez, Alberto Benito, Jose Dorado, Alberto Guitian, Alberto Zapater, Pep Mas, Inigo Eguaras, James Igbekeme, Diego Aguirre, Alberto Soro & Miguel Linares.
---

This is the stats tab
This is the post tip