Returmatch mellan Malmö FF och Domzale väntar.
Mitt speltips: Malmö FF leder i halvtid och vinner matchen.

Första matchen slutade 2-2 och helt plötsligt är Malmö lite pressade. Fyra kryss de senaste fem matcherna och halvtaskigt utgångsläge här. Men i de två senaste matcherna har Malmö missat otroligt många målchanser. Borde verkligen ha vunnit både mot Sirius och Östersund sett till alla lägen som skapades. Spelmässigt har det dock varit både upp och ner. Inte riktigt fått ut all potential den där stjärnspäckade truppen borde ha. Men hade de bara fått med sig de resultat de förtjänade hade det inte alls känts så pressat och stressat runt skåningarna som det gör nu.

Annorlunda läge här jämfört med de senaste allsvenska matcherna, där MFF roterat en del. Räknar med att det blir allra bästa laget, inte minst då Malmö är spellediga i tio dagar efter det här. Även om Malmös trupp är relativt bred gör det faktiskt stor skillnad att få påkopplade versioner av Christiansen, Bengtsson och Rosenberg i 90 minuter snarare än ligalunkversionerna. Danske Christiansen byttes in rätt sent mot Östersund, men det var tydligt att MFF lyfte av hans närvaro. Rosenberg har varit, med hans mått mätt, svag en period. Kanske är det den här typen av uppgifter han behöver. Bengtsson behövs för att hålla reda på försvaret. De här spelarna måste vara på topp för att Malmö ska vara riktigt bra - i en sån här match ska de bara vara det.

Slovenerna Domzale har precis inlett sin tävlingssäsong och borde rimligtvis vara en bit längre ifrån full form än vad Malmö är. Deras ligastart har inte heller varit någon succé, med ett kryss och en förlust. De var helt okej i match ett, men absolut inte något överjävligt motstånd. Är också en helt annan femma för Malmö att spela på hemmaplan jämfört med nere i 30-gradig slovensk hetta.

Malmö ska vara ett snäpp bättre här och min känsla är att det ligger en riktigt bra prestation på lut från deras håll. De svaga resultaten på senare tid är inte godkända, så räknar med ett lag som kliver ut och tar tag i spelet från start och löser avancemang till nästa runda.

2-0 i halvtid - 3-0 fulltid?

This is the stats tab
This is the post tip