Malmö FF att leda i halvtid och vinna matchen mot Falkenberg. 1/1 halvtid/fulltid alltså.

Rosenberg, Molins och Brorsson saknas för Malmö FF, som måste vara rejält revanschsugna efter fiaskot mot Öster i måndags. Rösler:
– Vi fick alla något av en chock. Genom att ge bort målet i sista minuten gjorde vi det svårt för oss att gå vidare.
– Det var en utmaning för oss att ställa om efter matcherna mot Chelsea. Jag har varit i den situationen själv som spelare. Men det är ingen ursäkt. Vårt mål är att vinna varenda match.
– Vi måste visa en reaktion. Både för vår egen skull och för supportrarna och alla omkring oss. Så som spelarna såg ut idag kommer vi att vinna matchen om vi spelar på det sätt som vi ska. Ingen tvekan.

Känns som vi kan få en reaktion för från MFF:s sida här.

Till deras försvar vill jag säga att underlaget på Tipshallen var bedrövligt och omöjliggjorde allt spel längs backen. Tycker också att MFF inte var SÅ dåliga där. Efter 1-1-kvitteringen hade de ett par chanser och låg på för ett segermål.

Den här matchen spelas på Stadion i Malmö, vars underlag såg riktigt bra ut när Chelsea var på besök för ett par veckor sedan. Revanschläge för skåningarna, som måste vinna för att ta den lilla chans de har att gå vidare.

Måste kunna kräva mer av spelare som Strandberg, Traustason, Gall m.fl. som fick starta senast. Jag tror också att vi får ett MFF som är på tå från start här. Spekuleras i följande startelva:

Dahlin - Nielsen, Bengt, Safari - Vindheim, AC, Bach, Gall, Traust - Antonsson, Strandberg

Falkenberg lyckades vända 0-1 till 2-1-seger mot Degerfors senast. Dragits med en del skador under försäsongen och truppen känns svag. Kommer säkerligen ta sina poäng på hemmaplan den här säsongen. Tror de får mycket tufft mot ett revanschsuget och påkopplat MFF här.

Speltips: 1/1 Halvtid/Fulltid - 1.72 bet365

This is the stats tab
This is the post tip