Malmö FF tar emot Halmstad i lördagens gruppspelsavslutning i cupen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
2.60 hos Betsafe eller Nordicbet .

Guldfavoriten Malmö har en hel del att jobba med. Har inte fått in någon vettig ersättare till Kiese-Thelin och därmed saknas en riktigt bra anfallare. Matchat Antonsson en del där, men han passar inte riktigt in i Malmö känns det som. Skapat målchanser i bägge matcherna hittills, men har inte haft någon som kan sätta dit lägena.

Här saknas Christiansen pga avstängning. Att han är extremt viktig för Malmös offensiv vet alla. Toivonen har inte sett supersugen ut i cupmatcherna hittills och det är väl rätt lätt att förstå.

Halmstad gick upp i Allsvenskan mycket tack vare en fantastisk defensiv. Släppte in klart minst mål i Superettan och stommen med Baffo + Adde Johansson är kvar. Ska HBK hänga kvar är det nog just en välorganiserad defensiv som ska generera poängen som krävs. Förlorade med 1-0 mot GAIS och spelade 0-0 mot Västerås förra helgen. Offensiven med Micke Boman, Simon Lundvall och Sadat Karim ska inte direkt vara allsvensk toppklass 2021.

Nu blir det här lite oväntat en ren träningsmatch då inget av lagen har chans att nå slutspel. Därmed lite marigt att försöka lista ut hur lagen ser på matchen. När resultatet blir oväsentligt kanske Halmstad får för sig att bjuda upp och träna på ett eget spel och då kan MFF springa ifrån med 3-4 mål. Men om det blir som jag tror blir det ett rätt så uddlöst Malmö mot ett defensivt bra HBK. Utan Christiansen saknas spets och distansskytte som annars kan låsa upp låga försvar. Tror Halmstad själva får svårt att näta mot ett Malmö som borde vara rätt påkopplat efter fiaskot hittills.

Jag tror det kan ticka 0-0 ett tag här. 2.60 känns som ett mycket bra odds att sitta med, där det snabbt kommer gå att spela ö2 eller liknande om det börjar öppna upp sig.

This is the stats tab
This is the post tip