Speltips: Malmö vinst och båda lagen gör INTE mål till 2.00 hos bet365 .
—-
Malmö FF tar emot Halmstad Bollklubb hemma på Eleda Stadion. Malmö ska försöka fortsätta hänga på i toppen, medan Halmstad ska försöka studsa tillbaka från debaklet senast mot Varberg.

Malmö kommer återigen till spel utan Vecchia, Tinnerholm och Christiansen, men även utan suveräne Gabriel Busanello som är avstängd.

Stabil Malmö-seger

Jag ser framför mig en match som Malmö vinner. Malmö på hemmaplan är starka, och nu ställa man mot ett Halmstad som är lite i gungning. Förlorar man mot Varberg med 5-0 behöver man fokusera på försvarsspelet i matchen efter. Jag tror den förlusten kommer göra att man kommer vara ännu ”sämre” offensivt en man kanske hade varit i vanliga fall.

Det har även varit lite för upp och ner för Malmö den senaste tiden. Segern senast mot Värnamo var välbehövlig efter tre raka matcher utan seger, och jag tror man bygger vidare på det här.

Jag tror inte på någon storseger, men en stabil insats och seger, samt utan att släppa in mål mot ett Halmstad som behöver lägga fokus på defensiven, samtidigt som man är ganska svaga offensivt ändå.

Mitt spel blir därför Malmö seger och båda lagen gör INTE mål i matchen till 2.00 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip