MFF tar emot Lokomotiv Zagreb i EL-kvalet på torsdagen.
Mitt speltips: Malmö leder i halvtid och vinner matchen. 1/1 halvtid/fulltid alltså.

Måste vara en bra lottning för Malmö det här. Fjolårets tvåa i kroatiska ligan har tappat ett flertal av sina bästa spelare inför den här säsongen. Det har varit stor spelaromsättning och starten på årets ligasäsong har varit mycket svag. Bara fyra inspelade poäng på fem matcher. Kördes bland annat över totalt av Dinamo Zagreb (6-0). Blev också rejält utspelade av Rapid Wien i CL-kvalet. Blev bara 1-0 till österrikarna, men borde varit större siffror än så.

Tydligt att Malmö fokuserat på Europaspelet senaste veckorna. Blivit ett par onödiga poängtapp i Allsvenskan, där de även haft lite motstuds i någon match. Fortfarande guldet i egna händer och om de slår Häcken i helgen har de återigen ett klart grepp om titeln. Här är det all in som gäller då ett gruppspel had evarit väldigt viktigt för ekonomin. Sakanr återigen Dahlin, vilket gör att det blir Marko Johansson i mål. Inte optimalt, men han borde bli bättre ju mer förtroende han får. Även bekräftat att Christiansen missar matchen pga skada, men inget nytt då han varit borta en tid nu.

Malmö har i ett flertal år gjort det bra ute i Europa. Brukar vara en elektrisk stämning på Stadion där hemmafansen bär fram MFF. Även om den dynamiken inte finns där när läktarna är tomma så tror jag ändå vi får se ett fullt påkopplat Malmö som tar tag i spelet direkt för att gå på knock. Har haft ledningen i halvtid och vunnit matchen i bägge kvalmatcherna hittills och jag tror de gör det igen här.

1-0 halvtid och 2-0 fulltid?

This is the stats tab
This is the post tip