Över 2 mål asian spelas i Malta-Färöarna.
Spelet innebär pengarna tillbaka på två mål, vinst vid tre eller fler baljor. Förlust på 0 eller 1 mål.

De förväntade slagpåsarna i Sveriges grupp drabbar samman här. Lagen möttes i Nations League i september (3-1 till Färöarna) och november (1-1).

I det gruppspelet innehöll tre av sex Maltamatcher över 2,5 mål, de andra tre matcherna slutade 1-1.
För Färöarna gick två av sex matcher över 2,5 medan de andra fyra innehöll exakt två mål.
Den statistiken är intressant för att i det gruppspelet ställdes de här två lagen som bekant mot hyfsat jämnt motstånd. Samma sak här - det här är en av få EM-kvalmatcher de här lagen har bra poänghugg i. När det gäller Malta är det intressant, för det öppnar för en något mer offensiv approach än vad som är brukligt för deras del. Normalt spelar de för att hålla 0-0 och det maskas från minut 1. Här har det pratats om att verkligen gå för en sällsynt seger.

Saknar duktige målvakten Hogg, som är skadad. Han stod i samtliga Nations League-matcher och är den som brukar styra försvaret och maska allra mest. I övrigt består truppen i vanlig ordning av spelare från den svaga inhemska ligan. Anfallet väntas ledas av 37-årige Michael Mifsud, men bakom honom finns ett par halvspännande yngre spelare i truppen, som håller på att genomgå något av en generationsväxling.

I Färöarna tillhör spelarna generellt också inhemska ligan. Men till skillnad från hur det är för Malta så har åtminstone ett par spelare småhyggliga klubbadresser:
Jóan Símun Edmundsson (fyra mål i Arminia Bielefeld i Bundesliga 2).
Hallur Hansson (sju mål i danska Horsens den här säsongen).
Gilli Sørensen (tillhör norska Brann)

Även Färöarna lär "gå" för det här, inte minst då de var det bättre laget av de här båda sett över två matcher i höstas.

Tycker mållinan är väl pressad här. Kan förstå att marknaden väntar sig en match med få mål med tanke på att de här lagen knappast öser in mål normalt. Men det är två svaga lag som möts och när de spelade mot varandra i november var det rätt öppet och vi kunde mycket väl fått fler mål än de 1-1 vi fick se. Tror bägge känner att de kan/ska vinna här och att inget av lagen är särskilt nöjt med bara en poäng.

Speltips: Över 2 mål asian hcp goal line - odds 2.05 bet365

This is the stats tab
This is the post tip