Ingen lyckad lördag med spelen. Sävedalen lyckades göra 6 mål i mötet mot Laholm. Problemet var dock att man gjorde 3 av dom i egna målet. Bolton lyckades inte heller vinna trots mängder av chanser på slutet. Men tar ny tag idag när det spelas VM-kval ute i Europa.

Skottarna åker till Malta för att försöka få en fin start på kvalet. Man skall vinna mot ett sånt här typ av motstånd om man ska nå VM. Men tror också på att man kan få det ganska tufft att hitta målet som behövs. Malta är inte med i kvalen för att försöka ta sig till mästerskapen utan mest att få spela mot idoler samt att få en rolig upplevelse. Man är enormt defensiva i sitt försvarsspel och försöker hålla 0-0 så länge det bara går.

I EM-kvalet såg hörnstatistiken ut så här för Malta:
Malta-Kroatien 2-9
Norge-Malta 17-2
Malta-Azerbadjan 1-10
Italien-Malta 8-1
Malta-Bulgarien 1-3
Azerbadjan-Malta 3-3
Bulgarien-Malta 12-3
Malta-Italien 2-7
Malta-Norge 0-3
Kroatien-Malta 17-1

10 matcher i EM-kvalet senast och i 8 av dom så vann motståndet hörnorna med mer än 3.

Skottland har ett rätt hyfsat lag för att vara Skottland. Man kan vara med och kämpas om en VM-plats om det stämmer för laget. Har en del spelare från Premier League men mest från den inhemska ligan samt Championship. Man är inget lag som pumpar hörnor i varje match och nog därför vi får den tacksamma linan som vi får. Men nu är det ett försvarsinriktat Malta på andra sidan som man bör nöta ner inom 90 minuter och då även fått med sig några hörnor.

Ser fint värde i att Skottland skall få mer än 3 hörnor än vad Malta kommer få.

Jag spelar Skottland -2,5 hörnor @1.80 hos bet365 med 5/7u, även en liten peng på Först till 9 hörnor till saftiga @4.50.


This is the stats tab
This is the post tip