Manchester City tar emot Bournemouth på lördags eftermiddagen.

Mitt spel blir att Man city vinner med minst 2 mål.

Deras tre senaste matcher:

Man City-West Ham 3-1
Man United-Man City 1-2
Man City-Gladbach 4-0

City går som tåget och på 7 matcher har man tagit 7 vinster. Aguero är återigen avstängd här men som vi såg mot United (då han också var borta) finns det bra kvalité i det offensiva trots att en av världens bästa målgörare inte medverkar. Man spelade i onsdags mot Borussia Mönchengladbach. Man vann enkelt med 4-0, efter ett hattrick från Aguero.

Bournemouths senaste:

West Ham-Bournemouth 1-0
Palace-Bournemouth 1-1
Bournemouth-West Brom 1-0

Man inledde säsongen med att förlora mot Man United hemma med 3-1. Det följdes upp med ytterligare en förlust för Bournemouth. Man fick en utvisning i slutet och och West Ham kunde avgöra sent. Man var absolut värda minst 1 poäng i den matchen men offensiven har inte riktigt hamnat rätt än. Man har en helt okej uppsättning där framme med främst Wilson, King och nyförvärvet från Liverpool, Jordan Ibe. Men som sagt har det inte klickat fullt än och det är något som behövs när man tar sig till Etihad för att spela.

Saknas i city gör: Aguero, Fernando, Delph och Kompany.
Aguero som sagt avstängd, Kompany varit borta hela säsongen. Fernando och Delph är inga startspelare och annars skall det inte vara några större problem vad gäller startelvan.

Jag tror att Citys form och kvalité gör att man bör kunna vinna den matchen med minst 2 mål.

Jag spelar Man City -1.5 @1.80 hos bet365 med 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip