Hoffenheim +2,5 mot Man City i CL spelas hos 888sport , LeoVegas eller Unibet .

Man City matchas i vanlig ordning tufft:
Midweek-PL, Chelsea borta, Hoffenheim i CL och Everton i ligan i tidiga lördagsmatchen kommande helg. Därefter väntar Leicester i Ligacup-kvartsfinal. Vi är strax i mitten av december, vilket innebär att det beryktade intensiva jul-nyårsschemat är ett par veckor bort. Viktigt att ha så fräscha spelare som möjligt där naturligtvis.

Aguero, David Silva och Kevin de Bruyne kan inte spela. Övriga spelare med skavanker lär inte riskeras heller, för den här matchen är nämligen inte superviktig:

Man City leder gruppen klart och har förmodligen råd att förlora här och ändå vinna gruppen. Lyon har nämligen Shaktar borta i en knepig historia.

1 Man City 5 3 1 1 14-5 10
2 Lyon 5 1 4 0 11-10 7
3 Sjachtar Done 5 1 2 2 7-15 5
4 Hoffenheim 5 0 3 2 10-12 3

Blir det lite energisparläge här månne? Skulle gissa på det. Kanske även lite rotation. Finns ingen anledning att blåsa ut allt i en sån här match. Tänkbar elva:

Ederson; Walker, Stones, Kompany, Delph; Mahrez, Fernandinho, Foden; Sané, Jesus, Sterling

Hoffenheim har ett EL-halmstrå att gripa. Måste vinna och hoppas på att Lyon vinner i Ukraina. Tyskarna går okej i BL (ligger sjua i en rätt jämn tabell). Föll "bara" med 2-1 när lagen möttes i första CL-gruppspelsmatchen. Bör ha goda chanser att hänga med hyfsat här. Saknar visserligen Szalai och Demirbay pga avstängning och Amiri och Geiger pga skada, men tycker de borde kunna klara att undvika en total överkörning ändå.

Tänkbart lag:

Baumann; Bičakčić, Vogt, Hübner; Kadeřábek, Grillitsch, Schulz, Zuber, Kramarić; Joelinton, Belfodil

This is the stats tab
This is the post tip