Manchester City kan säkra avancemang om de tar poäng i kväll.

Det är en spännande grupp eftersom samtliga lag har chans på en åttondelsfinal. City är i förarsätet med sina tio poäng och därefter ligger både Shakhtar och Dinamo Zagreb på fem poäng. Atalanta har en inspelad poäng men vinst i de två kommande för dem och Man City så tar Atalanta andraplatsen.

Manchester City slog Chelsea hemma i lördags. Chelsea stod upp bra men kvalitén i City var för stor. De ljusblåa kommer ha mer boll idag och de kommer skapa fler lägen än senast. Guardiola får klara sig utan Aguero som är skadad men det öppnar en dörr för Gabriel Jesus att visa att han är värd mer speltid även när Aguero är kry.

Shakhtar kändes borta från CL-avancemang när Dinamo Zagreb gjorde 3-1 i 89:e minuten. Men Shakhtar gjorde 2-3 och 3-3 på övertid, vilket gör att hoppet lever. Men att laget ska gå ut och ta poäng på Etihad känns väldigt långsökt.

City som maler på och ger inte motståndarna någon ro i försvaret. Laget har en skottlina på 19,5 och med tanke på hemmaplan så känns därför 9,5-lina på insparkar för bortalag en siffra för låg.

Jag spelar Shakhtar över 9,5 insparkar 2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip