Söndagen bjuder på en fin match i PL när Arsenal gästar Man United.
Mitt speltips: Rak seger på Man United.
2.08 hos Unibet , LeoVegas & Casumo

Arsenal får det inte att stämma. Visst tar laget kliv under Arteta, men offensiven är alltjämt väldigt tam. Aubameyang kommer knappt till avslutslägen från sin vänsterposition, Lacazette är helt ur form, Willian har inte rosat marknaden efter premiären och Pepe är tyvärr en flopp hittills. Bakom dessa finns det inte så mycket att hålla i handen.

Gjorde en bra första halvlek mot Leicester förra helgen, men skapade väldigt lite med tanke på spelövertaget. Defensiven har många gånger varit bra med Arteta, men nu är det lite strul i de bakre leden:
- David Luiz är out pga skada. Låter otroligt att det skulle vara ett avbräck, men det är det. Framför allt saknas hans passningsspel.
- Holding, Chambers och Mari är också skadade.
- Saliba verkar inte anses redo ännu.

Bara nyförvärvet Gabriel (bra hittills!) och Mustafi (som gjorde säsongspremiär i sitt inhopp förra veckan efter att ha varit skadad ganska länge) finns att tillgå som friska mittbackar. Mustafi är som bekant ruskigt ojämn och misstagsbenägen.

Man United går från klarhet till klarhet. Efter det sena avgörandet mot Newcastle slog laget PSG i CL. Följde upp det med 0-0 i en ganska intetsägande match mot Chelsea (men där Man U var det bättre laget). I veckan kontrades Leipzig sönder med 5-0. Inhoppande Rashford gjorde tre mål. Rätt okej truppläge med det mesta tillgängligt, viktigt i dessa tider. Martial dock avstängd.

Även om Arsenal roterade kraftigt mot Dundalk i Europa League (fäster noll vikt vid den matchen pga supersvagt motstånd) så blir det en plusdags förberedelse för Man United, kan bara vara positivt. Man United trivs väl som bäst när de får ställa om och slippa föra spelet. Här tror jag Arsenal kommer backa hem och spela på det där sättet som givit Arteta cupframgångar i matcher mot andra topp sex-lag. Så ingen optimal match-up för Man United kanske. Men för dagen är Arsenal inte bra, jag håller Man United ett snäpp högre. Tror på riktigt bra vinstchans för hemmalaget.

Tänkbara lag:
Leno,
Mustafi, Gabriel, Tierney
Bellerin, Partey, Xhaka, Saka
Willian, Lacazette, Aubameyang

Man U:
De Gea
Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw
Fred,
van de Beek, Pogba
Bruno Fernandes
Rashford, Cavani

Speltips: Rak hemmaseger. 2.08 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip