Man United tar emot formsvaga Bournemouth på Old Trafford under lördagen. Att hemmalaget vinner med minst 2 mål spelar jag.

Lagens tre senaste matcher:

Man United-Southampton 3-2 (ligacupen)
St Etienne-Man United 0-1 (EL)
Blackburn-Man United 1-2 (FA-cupen)

West Brom-Bournemouth 2-1
Bournemouth-Man City 0-2
Everton-Bournemouth 6-3

Manchester United kommer från att ha vunnit ligacupen på Wembley i söndags. Har faktiskt inte spelat i PL sedan 11 mars. Då vann man hemma mot Watford med 2-0. Laget har sex raka segrar och ser väldigt bra ut. Ingen har ju missat hur bra Zlatan varit på slutet. Han gör mål som en anfallare ska göra. Avgjorde ligacupen med 2 mål. Mkhitaryan är tveksam till spel men annars så ser skadeläget ljust ut för Mourinhos gäng.

Att jag spelar emot Bournemouth har blivit en vana här dom senaste veckorna. Har gått emot laget i deras tre senaste och jag har inte blivit besviken. Laget ligger illa till med bara fyra poäng ner till nedflyttning. Laget har tagit 1/18 poäng på slutet och har inte vunnit i PL det här året. Har fortsatt lagkapten Francis skadad samt Wilson. Sen är sedan i januari Nathan Ake tillbaka i Chelsea. Tre viktiga spelare som lyfte det här laget i höstas.

Med United och Zlatans form ska man nog kunna vinna den tidiga lördagsmatchen på Old Trafford. Kan vid vinst här klättra upp förbi Liverpool på den viktiga fjärdeplatsen. Bournemouth ska få det jobbigt och över 90 minuter så ska man ha släppt in några bollar enligt mig. Möttes i premiären i Bournemouth och då vann United me 3-1.

Jag spelar Man United -1,5 @1.70 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip