Tar -1,5 på Ole Gunnar Solskjaers nya Manchester United hemma mot Bournemouth.
Nya självförtroendet på Uniteds spelare går att ta på – laget spelar med en större kontroll och ser så mycket bättre ut, på alla sätt. Återstår att se om detta är tack vare Mourinhos frånvaro eller Ole Gunnars coachning.
Får 2,06x hos flera, till exempel FastBet och Bethard . I min bok några punkter för högt, med tanke på hur lagen har sett ut och att United har vunnit de 5 av 6 senaste matcherna mot Bournemouth.

Manchester United
Lagets två senaste matcher har varit lite av en walk in the park då Cardiff och Huddersfield besegrades med 1-5 respektive 3-1. Två av ligans sämre lag men resultaten sticker ändå ut. Det var första matchen sedan Alex Fergusons tid där United har gjort fem mål. Flera spelare ser ut att hittat ny energi – spelare som Pogba, Martial, Lingard och Rashford.
Solskjaer har bekräftat att Sanchez, Lukaku och Martial ännu är frågetecken inför söndagens match. Där ser Lukaku ut att vara närmast en startplats. Smalling, Rojo och McTominay missar.
United har varit vassa på hemmaplan den senaste tiden. 9 mål på de tre senaste matcherna och endast förlorat en match på Old Trafford denna säsong i ligan.

Bournemouth
The Cherries rasar efter lagets positiva inledning på säsongen. I ligan vann de sex av de tio inledande matcherna. Nu står de med sju förluster på de nio senaste ligamatcherna.
Besegrade Brighton med 2-0 för två omgångar sedan och flera menade att formen hade vänt. Sedan kom nästa smäll: 5–0-förlust borta mot Tottenham senast.
Tydligt att det är på bortaplan som The Cherries har de största problemen – fyra raka förluster med 2/12 i målskillnad.
Stora skadebekymmer hos Bournemouth. Kaptenen Simon Francis gick av senast i halvtid och missar troligtvis denna match. Högerbacken Adam Smith är även han skadad vilket gör att Bournemouth är kort på alternativ på högerbackspositionen. Dan Gosling och Lewis Cook dras också med skador och missar bortamötet med Manchester United.

Förväntade elvor:
Man United: Gea - Young, Bailly, Lindelöf, Shaw – Herrera, Matic, Pogba - Lingard, Lukaku, Martial
Bournemouth: Begovic – Cook, Aké, Mings – Fraser, Lerma, Surman, Rico – Brooks, WIlson, King

Man United är obesegrade i de sju senaste hemmamatcherna och har besegrat Bournemouth i de fem av sex senaste mötena inbördes. Tätt spelschema dessa dagar men skadesituationen och formen hos Bournemouth är brådskande. Tycker även att United ser alldeles för självsäkra ut. De ska vinna med minst två baljor här – den tar jag till 2,06x.

SPEL: United asian hcp -1,5 till 2,06x
2/5 units – FastBet , Bethard

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip