Jag fortsätter att hylla och reka Manchester United.
Man såg direkt i omstarten mot Tottenham (1–1) att laget var något på spåren – inte minst när Paul Pogba byttes in.
Efter den öppningen har Manchester Uniteds resultat sett ut så här:
Sheffield United (h) 3–0
Norwich (b), cupen 2–1
Brighton (b) 3–0

Manchester United har nu när alla stjärnor är friska en härlig offensiv med Martial och sedan där bakom Rashford/Fernandes/Greenwood. Dessa får sedan grymt understöd av Pogba/Matic.
Längst bak hittar Lindelöf/Maguire numera alltid rätt.
Det har gjort att Manchester United plötsligt är på jakt efter Champions League-biljetterna igen – Leicester och Chelsea är jagade byten.
Edit: under fredagen kom uppgifter till The Mirror – obekräftade sådana – att Fernandes och Pogba råkat ut för en lycka på träning. Fernandes ska vara värst drabbad.
Så klart stora avbräck om båda är borta även om tex Scott McTominay och Andreas Pereira ändå är eventuellt hyggliga ersättare.

Nu väntar ett krislag på Old Trafford i form av Bournemouth. "The Cherries" ser inte alls bra ut och kommer till den här matchen med endast två vilodagar (Man United fick vila tre dagar).
Bournemouth har under coronan tappat en av sin bästa spelare i Ryan Fraser (28/1). Sedan har man vasse Callum Wilson avstängd. Skyttekungen har gjort 8 mål på 30 matcher och är ett stort avbräck.
På skadelistan hittas sedan namn som Charlie Daniels, Simon Francis, medan Andrew Surman är högst osäker. Även Philip Billing har varit sliten.

Ett mer utvilat Man United med sina stjärnor i lysande form ska inte ha några problem med ett slitet och avbräcksfyllt Bournemouth. Jag tror på en ny klar Manchester United-triumf i jakten på CL-biljetterna.

4–0?
Mitt spel? Man United -1.5 mål till 1.75 hos Casumo , 888sport eller Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip