Finfin kvällsmatch i England väntar på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
Odds 1.76 hos bet365 .

Bägge lagen har gjort mål i 13 av 22 ligamatcher för Man U.
För Evertons del är det 12 av 20 ligamatcher där bägge nätat.

Man United kommer från en mycket speciell match mot Southampton. Motståndet drog på sig ett tidigt rött kort och bjöd sedan på ett generöst försvarsspel. Man United var också väldigt effektiva. 9-0 var nog lite i överkant. Trots elva mot tio hela matchen kunde Man U mycket väl släppt in mål där. Southampton fick ett mål bortVARat. Solskjaers gäng har 27 insläppta på 22 matcher - hela åtta lag har släppt in färre mål än så. Ligger även i mitten av tabellen vad gäller expected goals against - så kan inte skylla på otur och effektiva motståndare. Har helt enkelt inget toppförsvar i den här ligan.

Efter slakten senast har Man U dock flest gjorda mål i serien. Gjort mål i 17/22 ligamatcher. Kunde byta ut Cavani, Shaw och Rashford tidigt i veckan och bör vara hyggligt fräscha nu. Mycket bra chans att näta mot ett Everton med endast fyra nollor på 20 ligamatcher.

Everton gjort mål i 16/20 matcher hittills. Bra prestation mot Leeds i veckan och ett truppläge som ser okej ut efter att ha dragits med en del jobbiga skador senast. Saknas gör Allan och Pickford, ska inte påverka det här spelet så mycket. James Rodriguez vilade mot Leeds efter tre raka matcher men är aktuell här. Blandar och ger en del där de en bra dag kan matcha de flesta lagen i serien. Startelvan här ser stark ut med Richarlison, Calvert-Lewin och Digne tillgängliga. Ligger sjua i tabellen och är nog ett lag för plats 7-10 när vi summerar den här säsongen.

Bägge lagen har gjort mål i det här mötet i tre av de fyra senaste. Man United är motiverad storfavorit i min bok och ska ha toppchans att göra mål. Då är frågan om Everton klarar av att näta. Det tycker jag de ska ha bra chans att klara av här. Man Uniteds försvar är inget extra och de har släppt in mål hemma mot lag som Palace, Sheffield United, Arsenal, Leeds och Aston Villa. Kan de här lagen göra mål på Old Trafford så kan Everton göra det. Tycker ofta Man Uniteds matcher är rätt öppna och chansrika, förutom matcherna mot Liverpool/Man City som var tajta. Även 0-0-matchen mot Arsenal förra helgen borde innehållit mål då Cavani missade öppet mål, Arsenal hade ribbskott m.m.

2-1, 3-1?

This is the stats tab
This is the post tip