bet365 livestreamar matchen.

Första semifinalen av två väntar på tisdagen.
Mitt speltips: Man City rak seger. Finns till 1.68 hos bet365 under förstärkta odds inne på spelkupongen.

Tung vecka för Man United, som blev utspelade på Emirates (2-0-förlust) på nyårsdagen. Följde upp det med 0-0 borta mot Wolves i FA-cupen, vilket troligen var det tredje bästa resultatet de kunde fått med sig därifrån. Ett omspel i FA-cupen är knappast optimalt.

Vilade dock flera spelare mot Wolves, vilket torde öppna för en något starkare elva här. Men nya frågetecken för Lingard, Martial (sjuka senast) och Maguire (fick en smäll mot Wolves). Räknar med att åtminstone någon ur den trion inte kommer till spel. McTominay och Pogba är fortsatt out.

Tänkbart lag:
Romero; Wan-Bissaka, Lindelof, Jones, Williams; Fred, Matic; Greenwood, Lingard, Rashford; Martial

Man City har tre raka segrar och ett allt ljusare skadeläge. Laporte är åter i träning (även om han knappast spelar här) och Aguero är tillbaka sedan ett tag och blir allt bättre. Fick en mycket enkel resa mot Port Vale i FA-cupen i lördags (4-1) och det lär bli 5-7 nya namn i elvan här. Har en bra bredd och spets i truppen som gör att laget klarar av den här perioden bättre än många andra lag. Senast fick Sterling och de Bruyne vila - räknar med att den duon startar här.

Tänkbart lag:
Bravo; Cancelo, Garcia, Fernandinho, Zinchenko; Foden, Rodri, De Bruyne; Bernardo, Jesus, Sterling

Kan tyckas att oddset på bortaseger är en aning lågt, men för mig skiljer det minst en klass mellan lagen. Nu vann visserligen United derbyt för en månad sedan, men det kändes mer som en slump än något annat. Tror ett revanschsuget Man City har toppchans mot ett skadedrabbat United som rullat på färre spelare under jul/nyår.

Med ligan utom räckhåll tror jag vi får ett rätt kliniskt Man City som inte vill slarva bort den här titelchansen (kan ta tredje raka ligacuptiteln). Visst behöver de inte vinna den här första semifinalen, men City är inte laget som går in för att bara få med sig ett resultat. Tror de kommer hantera Uniteds kontringar bättre än senast och därför vinna rätt så enkelt.

1-2/3?

Speltips: 2 - odds 1.68 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip