Milan gästar Man United på torsdagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. LeoVegas eller Unibet .

Matchen spelas på Old Trafford.
Finns ett par offensiva avbräck på bägge sidor:
Rashford och Cavani är troligen out hos Man United. Pogba skadad sedan tidigare. Luke Shaw och Anthony Martial har också dragits med småskador och får ses som frågetecken.

Klart Fernades fortsatt göra poäng, men nog har det varit en hel del straffar inblandat. Kan inte gärna hålla i sig att de ska få så mycket straffar över tid. I övrigt har det varit lite upp och ner med anfallsspelet, har inte alltid radat upp målchanser i varje match senaste tiden.

Tänkbar elva:

Henderson,
Wan-Bissaka, Maguire, Bailly, Telles,
Fred, McTominay
James, Fernandes, Greenwood
Martial

Milan dras med sina skadeproblem:
Zlatan är out. Ismaël Bennacer, Hakan Çalhanoğlu, Theo Hernandez och Ante Rebic också. Strikernyförvärvet, Mario Mandzukic, hade varit en tänkbar starter här, men är skadad.

Tänkbar elva:

G. Donnarumma;
Calabria, Kjaer, Tomori, Dalot;
Meite, Kessie;
Saelemaekers, Diaz, Krunic;
Leao.

En hel del vassa offensiva pjäser i bägge lagen missar matchen. Båda lagen matchas också tätt med viktiga ligamatcher föregående samt kommande helg. Lägg till att det är första matchen i ett dubbelmöte, en hållen nolla är ett bra resultat för bägge lagen här. Både Man United och Milan har faktiskt rätt så bra försvarsspel med inte alltför många insläppta.

Jag tycker det är högt odds på underspelet här. Borde vara en bra startposition att ta med sig in i matchen där du rätt så tidigt borde kunna spela ö1,75 eller ö1,5 mål om det verkar öppna upp sig rent spel och chansmässigt. Men jag tror det här blir en rätt försiktig match mellan två lag som har respekt för varandra och inte vill bjuda på något. Tror inget lag gör två mål.

This is the stats tab
This is the post tip