Ole Gunnar Solskjærs smekmånad är inte helt över än.
I ligaspelet är Manchester United fortfarande obesegrade under norrmannen och på hemmaplan bör laget ha god chans att vinna med minst en boll – mot ett betydligt svagare Southampton.

Det råder stora skadebekymmer i Uniteds trupp då hela åtta spelare är på skadelistan.
Trots detta har Solskjær lyckats hålla laget i form och tagit poäng.
Jag trodde att förlusten mot Bayern (och skadorna) skulle ta hårdare än va det har gjort på United. Men efter den förlusten har laget vunnit mot Chelsea, kryssat mot Liverpool och besegrat Crystal Palace.
Även om Sanchez fortfarande inte har visat en bättre sida så har andra imponerat.
En är Lukaku som stod för två mål senast mot Crystal Palace – belgaren lär få chansen från start även här.
Något som också är roligt är att Lindelöf hyllas så mycket. Radar upp stabila insatser och ser allt mer ut som en ledare, med självförtroende!
Valencia, Mata, Lingard, Herrera, Matic och Martial är out. Jones har varit sjuk och står inför ett late fit-test.

Southampton är ett sådant lag som för tillfället är lite svåra att veta vart man har dem. Är till exempel nästa lika starka borta som hemma och tog sin första seger på en månad senast. Kan se väldigt kreativa ut offensivt för att senare stå för en riktig svag insats.
Parkerar på en 17:e plats med två poäng ner till nedflyttningsplatserna.
Plockar majoriteten av sina poäng mot de sämre lagen men synas oftast rejält mot de bättre klubbarna. Förlorade till exempel med 6-1 borta mot City och 1-3 på hemmaplan.
Nu saknas även lagets bästa målskytt Danny Ings (med sju mål). Inför förra omgången sa tränaren Ralph Hasenhüttl att det är alldeles för tidigt så jag räknar inte med någon Ings här. Åtminstone inte i startelvan.
Någon att hålla ögonen på dock är 24-åringen Nathan Redmond. Snabb och kreativ. Känns dock lite beroende av samarbetet med Danny Ings. Sett blekare ut nu när Ings saknats.
Southampton saknar Lemina, Ings och Obafemi.

Troliga startelvor:
Man Utd: Gea – Young, Smalling, Lindelöf, Shaw – McTominay, Pereira – Dalot, Pogba, Rashford – Lukaku
South.: Gunn – Bednarek, Yoshida, Vestergaard – Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojberg, Bertrand – Armstrong – Redmond

United har en CL-retur mot PSG nästa vecka men Solskjær vet att det dessa poäng är viktiga för att plocka en plats bland topp 4. Sedan är den CL-matchen på onsdag så det finns gott om tid att hinna vila och ladda inför den.
United ser fortfarande täta ut bakåt och ska ha bra chans att hålla Southampton borta här.
Offensivt såg Lukaku riktigt laddad ut senast mot Crystal Palace och ska ha bra chans även här mot Southampton som snittar 1,79 insläppta mål per match i ligan.

SPEL: Man United asian -1 till 1,74 hos bet365 .

Twitter @ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip