Spelar bägge lagen att göra mål i Man United-Watford.
BLGM - ja alltså.

Kapabla Watford gick starkt före uppehållet:
Har fyra förluster på de senaste 19 matcherna (PL och FA-cupen inkluderade). Förlusterna?
Chelsea (hemma), Spurs, Liverpool och Man City (borta). I de där fyra förlustmatcherna gjorde Watford mål i tre.
Deeney, Deulofeu, Pereyra, Gray m.f.l -anfallsalternativen är många. Har en rätt bred trupp, vilket kan vara bra med tanke på att det finns viss rotationsrisk här:
Har Fulham på tisdag och en blytung FA-cupsemi mot Wolves kommande helg.

Man Uniteds skadeläge ser lite bättre ut än tidigare. Har visserligen frågetecken på Martial, Lukaku, Bailly, Matic, Rashford och Shaw - men flera av dessa lär säkerligen komma till spel. Hela säsongen har väl varit rätt darrig defensivt för Uniteds del. Hållit sju nollor, vilket är mittenlagsmässigt. Släppt in flest mål av topp sex-lagen och är bara åtta i tabellen för xg against. Dvs, det är hela sju lag som "borde" släppt in färre mål än Man United sett till den samlade kvalitén på målchanser för motståndet.

Framåt är Man United starka. En förlust på hela säsongen och från december och framåt har laget bara gått PL-mållösa en gång från Old Trafford (Liverpool). Ska alltid ha toppchans att åtminstone göra mål mot hemma mot icke topp-sex.

Över 2,5 mål är nedtryckt i runt 1.70 i nuläget. Tycker det finns bättre värde i att båda lagen gör mål då jag har svårt att se något av lagen vinna med 3-0. 2-1?

Speltips: Båda lagen gör mål - 1.80 bet365

This is the stats tab
This is the post tip