bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher.

Femte rundan av FA-cupen.
Nu börjar det bli allvar – 16 lag lever.

Manchester United borde ha slagit Everton i lördags. Man gade ledningen med både 2–0 och 3–2. Men bjöd in Everton i matchen och Liverpool-laget satte 3–3 i 90+6. Tungt så klart.
Även om United den här gången slarvade i försvaret så är det ingen fara med formen, man var nämligen bra på nytt och vinner normalt en sådan match sett till spelet. Nu blev det dock stolpe-ut.

West Ham?
Såg plötsligt energifattigt ut borta mot Fulham. Jag blev rejält besviken på laget, man skapade ytterst lita av värde. Sådant spel räcker absolut inte om man vill vara med och slåss om Europabiljetterna.
0–0 ska West Ham vara nöjt med där.

I den matchen fick dessutom Tomas Soucek rött kort, är avstängd här (obs! avstängningen hävt efter överklagan) och man fick ny skada på sin centertank Michail Antonio. Sedan tidigare saknas Arthur Masuaku. Nye Jesse Lingard är cupspärrad.
Så Moyes är piskad att göra minst tre förändringar i startelvan, sedan tror jag ett gäng spelare till behöver vila inför helgens match mot Sheffield United. Så känslan är att det blir lite av en reservelva från West Ham.

Manchester United har ny skapa på Paul Pogba, men hade nog fått vila här ändå. Man United har som alla vet en bred och fin trupp, kan gå för det trots att man roterar in hel del fräscha spelare som Fred, Tuanzebe, van de Beek, Martial, Matić, Alex Telles och Daniel James.

Känslan är att Man United är piggare, fräschare och vill mer här.
Jag kör på Man United -1.5 mål till odds kring 2.60 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip