STARTELVOR:
City: Bravo, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Gündogan, Sterling, Navas, Aguero

Borussia Mönchengladbach: Sommer - Elvedi, Christensen, Strobl - Johnson, Dahoud, Kramer, Wendt - Stindl - Hahn, Raffael.

Champions League är här och dessa fotbollstider är det bara att njuta fullt ut av, helt underbart! På kvällens meny står PSG - Arsenal i ljuset. Jag siktar dock in mig på matchen i Manchester, City tar emot Borussia Mönchengladbach i gruppspelets första omgång. Jag spelar City -1.5 till 2.13 hos bet365 .

Pep Guardiolas offensiv städade duktigt undan United i helgens Manchesterderby, framför allt i första halvlek där David Silva, Kevin De Bruyne, Iheanacho och Nolito skapade magi när laget forcerade in ledningsmålet innan man utökade ledningen med 2-0.

11 gjorda mål och 4 av 4 vinster i ligan för City, känns aningen som att de toppar ligan förbisedda. Inte många som förutspådde att City skulle öppna så starkt medan Mourinho, United och Zlatan har dragit åt sig stora delar av rampljuset. Guardiola meddelar att Aguero är fit till kvällens CL-premiär. I ligan är han avstängd en match till efter armbågen i mötet med West Ham.

Borussia Mönchengladbachs tränare Andre Schubert har ett bra facit mot just Guardiola när han coachade Bayern Munchen då han inte har förlorade mot spanjoren, Schubert vann till och med ett av mötena. Borussia Mönchengladbach har tidigare haft problem med sitt bortaspel, vilket även helgens bortamöte mot Freiburg visade. Mönchengladbach förlorade matchen med 3-1.

Nu är det andra bullar, på hemmaplan för City i Manchester. Guardiola och City har chansen att skaffa sig en bra målskillnad. Offensiven sprudlar och jag tror att de blåa kommer trycka ner tyskarna rejält i plan. Vilket kommer gynna City att hålla en duktig press och skaffa sig lägena.

Skador:
City: Vincent Kompany (keyp.), Ilkay Gundogan.
Borussia Mönchengladbach: Patrick Hermann, Josip Drmic, Alvaro Dominguez, Mamadou Doucoure.

Troliga startelvor:
City: Bravo; Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov; Fernandinho; De Bruyne, Silva; Sterling, Nolito; Aguero.
Borussia Mönchengladbach: Sommer; Elvedi, Christensen, Jantschke; Traore, Kramer, Strobl, Wendt; Stindl; Raffael, Hahn.

Jag spelar 1/5 units på Manchester City att vinna med minst två mål. -1.5 alltså, till 2.13 hos bet365 .

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/holmbergake1617

This is the stats tab
This is the post tip