Manchester City gästas av Club Brügge hemma i Manchester under onsdagskvällen och då hemmalaget har två raka bottennapp i bagaget är det fullt rimligt att förvänta sig en reaktion här.

City har i närtid två raka förluster i bagaget. Det inledde med 1-0-förlust mot West Ham efter straffsparkar i Ligacupen och följdes därefter upp med en 2-0-förlust i ligan hemma mot Crystal Palace i helgen som gick. En smärre chock för alla City-fans såklart, men nu väntar Champions League-spel igen och detta mot ett överkomligt motstånd.

När lagen möttes på Club Brügges hemmaplan i den senaste gruppspelsomgången så tog City full pott genom en 4-1-seger och jag förväntar mig helt klart något liknande denna gång för inte finns det på kartan att Pep Guardiola får se sitt lag göra en ny medioker insats för tredje matchen i rad?
Nej, jag tror verkligen inte på det!

Club Brügge hade inte mycket att säga till om när City gästade Jan Breydel Stadion i Brügge och med det City visat upp i närtid blir det inte mycket enklare på Etihad Stadium. Så som tabellen målas upp i denna grupp A så är det en viktig match för hemmalaget då de just nu är en poäng bakom PSG som toppar. Brügge däremot kommer med största tänkbara sannolikhet sluta på den tredje plats de ligger på nu då RB Leipzig hittills är poänglösa, men det är inte kört för tyskarna än...

SPELTIPS
Man City kommer studsa tillbaka här och visa vad de går för. De hade inga problem med Brügge på bortaplan och det tror jag inte att de får på hemmaplan heller.

Över 2,5 mål i matchen av hemmalaget till 1.56 är bra nog för spel i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip