Tabelltvåan ska ha bra chans att ta tre nya pinnar när Burnley gästar Etihad Stadium.

Manchester City tog en stabil seger i onsdags när Arsenal besegrades med 3-0. David Luiz stod för två klumpiga misstag som gjorde det enkelt för de ljusblåa men känslan var att de hade vunnit den matchen oavsett Luiz agerande. Ny match för Pep med liknande typ av match där de kommer få styra och ha bollen plus att i den här matchen så har Burnley inte samma offensiva omställningsförmåga som Arsenal har.

Burnley ligger på en trivsam elfteplats och ska inte ha något med varken EL-platser eller nedflyttningsstrecket att göra. De kan åka till Manchester med en bra känsla med att de har inget att bevisa i matchen utan de kan gå ut och spela avslappnat.

Jag har två spel som jag tycker känns vettiga till den här matchen. City kommer ha mycket boll och även om Pep kommer rotera en del så är det hög kvalité på samtliga elva spelare som får chansen. För Burnley handlar det om att täcka ytor och göra det så trångt och svårspelat för hemmalaget som möjligt.

Tycker både inkast och frisparkar ligger någon lina för högt. När City spelar hemma så rullar de mycket boll och Burnley kommer låta dem göra det också. Att den här matchen dessutom är avgjord efter en timme känns också nära till hands och då tror jag båda lagen är nöjda med att bara spela av den för nästa match väntar redan på torsdag för båda lagen.

Jag spelar under 39,5 inkast @1.72 med 3u.
Under 22,5 frisparkar @1.80 med 3u.
Båda spelen hittas hos bet365 under "skapa ett spel".

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip