Manchester City tar emot Everton på hemmagräs under söndagseftermiddagen och här är idén att hemmalaget är bra nog för en ny "storseger".

Manchester City har startat säsongen okej. 23 poäng på elva matcher är inget dåligt facit, men när man är tre pinnar bakom Chelsea så kan det såklart ha gått bättre. Pep Guardiola har sett sitt lag vinna sju av elva ligamatcher, de har kryssat sig ur två och då även förlorat två. Målskillnaden? Den är 22-6 så City gör som alltid mycket mål samtidigt som deras defensiva kvalitéer imponerar!

Everton kommer till spel här som ett mittenlag. Just nu ligger bortalaget på en elfteplats och detta med 15 poäng på kontot. Målskillnaden för bortalaget är 16-16 och innan uppehållet spelade Everton 0-0 mot Tottenham hemma, vilket får ses som ett steg framåt då de innan den matchen hade tre raka förluster. Everton brukar inte trivas mot City och speciellt inte på Etihad Stadium. Senast Everton var på besök här föll de med 5-0.

Riktigt så stora siffror kanske det inte blir nu, men resultat som 2-0 eller möjligtvis 3-0 är inte otänkbara i min bok.

SPELTIP
Manchester City -1,5 (asian) till 1.60 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip