Vilken intressant match påskafton bjuder från Etihad Stadium.

Lagen möttes i onsdags och vilken match det blev. En match som började med fyra mål efter 10 minuter och som avslutades med större dramatik. Att få göra det målet som Sterling gör som tar laget vidare till semifinal och samtidigt se hela arenan i total eufori, förvandlas till en stor sorg och käftsmäll är brutalt mot hela klubben - även om det i slutändan blev rätt, för det var offside på Aguero.

Pep måste få kontroll på laget efter en sådan viktig match, för nu gäller det att ladda om så de inte missar PL-titeln också. De har hunnit få några dagar på sig att blicka framåt och jag tror de är mer tända samt en stor vilja att visa att de är starka även i motvind.

Spurs tror jag kan få problem att ställa om inför den här matchen. En av deras största framgångar togs i onsdags och nu ska man ladda om och försöka gå ut igen på Etihad, men den här gången behöver laget poäng för att det ska ge något positivt för tabelläget.

Tottenham hade stora problem med Citys kantspel och det kommer Pep trycka på ännu mer till den här matchen. City sköt 20 skott i onsdags och Spurs hade 11 skott. Blev en udda match, men tittar vi bara på skotten så tror jag vi kan nå upp till något liknande igen. City kommer trycka på från första sekund och Tottenham vet vi är sylvassa i sina kontringar.

Jag spelar över 24,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip