Etihad Stadium i Manchester bjuder på toppmöte under söndagseftermiddagen då tabelltvåan Man City tar emot fyran West Ham.

Så som tabellen målas upp just nu är City tre poäng bakom serieledande Chelsea och ner till West Ham som jagar från sin fjärdeplats skiljer det också tre poäng. City tog tidigare i veckan hem tre poäng då de vände på 1-0-underäge här på hemmaplan mot PSG som de till slut slog med 2-1. Nu har City chans till ny seger och i egenskap av hemmalag tror jag att de löser en sådan också.

West Ham har tidigare i veckan spelat Europa League-fotboll mot Rapid Vienna på bortaplan. Den matchen såg jag potential i at bli målrk, men då blev det bom med ett mål, fast dat fanns bud på både tre och fyra fullträffar, vilket var surt.
Senast West Ham ställdes mot City så var det cup-spel. Då vann West Ham med 1-0 efter straffar och skickade således ut City från Ligacupen. Det kanske de får sota för här?

SPELTIPS
Manchester City har en offensiv spets som få lag kan mäta sig med. Att hemmalaget gör mål i båda halvlekarna när tre poäng jagas är taget till 1.85 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip