Sicken match vi har att njuta till på lördagsförmiddagen!

Jag har blivit betuttad utav Liverpools otroliga offensiv, där främst trion Mané, Firmino och Salah har imponerat. Försvaret är ju som det är, van Dijk lyckades inte riktigt styra upp precis allt.

På bortaplan har man inte alltid kunnat räkna med trion. Främst i de stora matcherna. Förlorade mot City och Tottenham med 5-0 respektive 4-1 i ligan, kryssade mot Arsenal och förlorade mot Swansea.
Liverpool spelade 0-0 i returen mot Porto tidigare i veckan. Därmed vidare efter 0-5 i Portugal.

Nu stormatch på lördagen alltså när laget besöker Manchester United på Old Trafford.

Man United har sett betydligt starkare ut på hemmaplan. 11-2-1 i matchsiffror med enbart en förlust i ligan mot Manchester City. Mourinho är ju en riktig taktiker och fokuserar gärna på defensiven. Tyvärr är det precis så United spelar och troligtvis även här. Liverpools offensiv ska respekteras men tycker United har en ganska god chans här. Dels för hemmafördelen såklart men tror United är lite för starka för Liverpools stapplande försvar. Tror United har god chans att hitta vägar igenom.

Läget i lagen:
United har Blind, Martial, Herrera, Zlatan, Rojo, Fellaini och Jones borta.
Liverpool har lite frågetecken på Wiljnaldum, Robertson och Henderson. De två sistnämnda verkar vara tillbaka.

Det Liverpool faller på blir deras försvar. Tror vi får se en bra insats från Manchester United. Pool är lite för stora favoriter här, på bortaplan till och med.

SPEL: Manchester U. asian hcp 0 till 2.08
1/5 units - Hos Bethard

Twitter@ Holmbergake

www.spreadsheet.se/holmbergake

(Spelet betyder pengarna tillbaka vid kryss).

This is the stats tab
This is the post tip