Mitt spel: BLGM till 1.90 hos bet365 .

Efter två raka rättade spel blickar vi mot Old Trafford där Manchester United tar emot Real Betis i det första mötet i denna åttondelsfinal. United kommer med den osannolika 7-0 förlusten mot Liverpool i ryggen, medan gästerna lär komma stärkta efter att ha spelat 0-0 mot Real Madrid under helgen.

Förlusten på Anfield i söndags var lika oväntad som sjuk. Inte mycket talade för att den prestationen skulle komma från varken United eller Liverpool. Med facit i hand kanske den typen av förlust ändå låg i korten? Matcher var tredje dag under en längre tid, spelare som spelat i princip varje minut och kanske till och med överprestationer från en del spelare. Manchester United är självklart inte 7-0 sämre än Liverpool, kanske egentligen närmare tvärt emot. Men att spela så pass mycket som man gjort den senaste tiden kommer ta ut sin rätt till slut, och det gjorde den mot Liverpool.

Bortalaget Real Betis är ett lag jag verkligen gillar. Krysset senast mot Real Madrid var såklart ett starkt resultat och man befinner sig just nu på en femteplats i La Liga. Tre poäng upp till Sociedad på Champions League-plats.

Jag ser framför mig en match där United verkligen vill studsa tillbaka och kommer styra spelet. Real Betis tror jag dock inte har några problem med det alls, då dem nog mer än gärna lägger sig lite defensiva och ställer om mot ett United-försvar som nog är lite skakat. Inte minst med underskattade Borja Iglesias längst fram tror jag på Betis-mål.

Jag tror dock också Manchester United gör det. Offensiven som har klickat så pass bra, med framför allt Marcus Rashford i storform, ska kunna få hål på Betis på hemmaplan.

Mitt spel i den här väldigt intressanta matchen blir därför att båda lagen gör mål till 1.90 hos bet365 !

Förväntad startelva United:
De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Malacia - McTominay, Sabitzer - Sancho, Fernandes, Garnacho - Rashford.

Förväntad startelva Betis:
Bravo - Sabaly, Pezzella, Felipe, Miranda - Carvalho, Rodriguez - Ruibal, Rodri, Perez - Iglesias.

This is the stats tab
This is the post tip