En av säsongens hetaste matcher på förhand med två lag som båda vill vinna den matchen.

Manchester United studsade tillbaka efter förlusten mot PSG genom att gå vidare till kvartsfinal i FA-cupen mot Chelsea på Stamford Bridge. Ett effektivt och stabilt United kunde stå emot Chelseas offensiv på ett bekvämt sätt. Liverpool kommer göra det betydligt svårare för United än vad Chelsea gjorde.

Liverpool tar över förstaplatsen i ligan om man tar minst en poäng på Old Trafford. Spelade en tuff match hemma mot Bayern Munchen i Champions League. Det blev inga mål på Anfield så nu väntar bortamatch i Tyskland med förutsättningarna att Liverpool behöver göra mål.

Solkskjaer behöver övertyga sina egna spelare att man kan spela mot Liverpool - och vinna. Mötet på Anfield var en uppvisning av Liverpool och för Mourinho blev det hans sista match som tränare för Manchesterlaget. United behöver visa hemmafansen att man kan stå upp och göra en bra match mot rivalen. Liverpool känner nog att de är ett bättre lag och de vill också gå för segern.

I mina ögon känns det som ett för högt odds med tanke på att United har hemmaplan. Liverpool kan nog tänka sig att backa hem och låta trion högst upp få kontra. Skulle dessutom Liverpool ta ledningen så ska den ha ännu bättre chans.

Jag spelar Man United över 10,5 skott @2.20 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip