Champions League är tillbaka!
Vinna eller försvinna från med nu och stormatcherna kommer en efter en. Först ut är Man United som tar emot PSG hemma på Old Trafford.

Manchester United tog en komfortabel seger i lördags borta mot Fulham. Trots att Lindelöf vilades från matchen och Rashford/Lingard startade matchen på bänken var Fulhams defensiv för dålig för att kunna sätta emot Man United.

När lottningen var gjord och det stod klart att United skulle få möta PSG så kändes PSG som stora favoriter i det här dubbelmötet. Men mycket har hänt och det känns ganska öppet om vem som ska gå vidare till kvartsfinal.

PSG har fått tunga spelartapp inför den här matchen. Neymar, Cavani och Meunier kommer ej till spel på Old Trafford. Det är fortfarande ett otroligt bra lag som har en bred trupp. Till skillnad från andra storklubbar har PSG en fördel med att all fokus kan läggas på Champions League. Ligan är laget för bra så de har råd att vila spelare för att komma så bra förberedda som möjligt.

United spelar en offensiv fotboll men har inte den defensiven som de allra största klubbarna ute i Europa besitter. Det gör att det släpps många målchanser till motståndarna även om till de sämre lagen i Premier League. PSG har trots frånvaron av Cavani och Neymar en offensiv med Di Maria, Draxler och Mbappé, så fort kommer det att gå för fransmännen.

Trots att det är första mötet så tror jag vi får en rolig match från start. United känner nog att de behöver ett bra resultat på hemmaplan och ser sin chans när PSG dras med sina skador. PSG är spelskickliga och oerhört vana med att ha mycket boll. Lär dock gå lite rakare på mål med eftersom Neymar inte är med.

Jag spelar över 24,5 skott @1.86 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip