Uniteds kamp om Champions League plats fortsätter i den näst sista omgången då man tar emot West Ham på Old Trafford.
Mitt speltips: Manchester United asian handicap -1.5 till odds 1.73 på Bethard .

Manchester United kommer att kriga med Leicester och Chelsea om tredje och fjärde platsen som tar lagen till Champions League spel kommande säsong. För att United ska ha allt i egna hände i den sista omgången behöver man vinna nu mot West Ham. Man kommer till matchen med en tung förlust senaste helgen mot Chelsea i FA Cup semifinalen, innan dess har man dock i ligan spelat riktigt bra och har vunnit fyra av de fem senaste.

West Ham placerar sig på en sextonde plats i tabellen med endast tre poäng ner till nedflyttningsplatsen, detta dock med en färre match spelad. Laget har gått hyfsat senaste och kommer med två raka vinster i bagaget, innan dess hade man ett kryss och en förlust. Jag tycker West Ham har haft en bra högsta nivå i årets serie men deras lägsta nivå har varit för dålig vilket även lett till att man ligger där man ligger i tabellen.

Detta är en match United verkligen behöver ta hem för att ha allt i egna händer i den sista omgången. Jag tror även man tar hem denna matchen, man är verkligen för stunden de bättre laget och med spelare som Bruno Fernandes, Martial och Pogba ska man bara vinna. Jag tror inte heller att man kommer vara nöjda när man har ledningen med ett mål och istället kommer att gå för mer både för att det som hände mot Southampton då man tappade till lika i slutet ska ske igen, utan även för att jobba på målskillnaden i en eventuell måskillnads affär om fjärde och tredje platsen. Därför blir mitt speltips Manchester United asian hcp -1.5 mål till 1.73 gånger degen på Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip