På Old Trafford ska Man United ta emot Wolves i den 19'e matchomgången för dessa klubbar.
Min teori inför avspark är att denna tillställning inte kommer bjuda på något större målkalas så jag väljer att kliva in på under 2,5 mål i matchen.

Fem senaste för Manchester United
Man United - Burnley 3-1
Newcastle - Man United 1-1
Norwich - Man United 0-1
Man United - Young Boys 1-1
Man United - Crystal Palace 1-0

Fem senaste för Wolverhampton
Wolves - Chelsea 0-0
Brighton - Wolves 0-1
Manchester City - Wolves 1-0
Wolves - Liverpool 0-1
Wolves - Burnley 0-0

Gästerna på Old Trafford är just nu placerade på en niondeplats i ligan och detta genom att ha spelat ihop 25 poäng på 18 matcher. Wolves har sju vinster, fyra oavgjorda och sju förluster och allt detta med en målskillnad på 13-14.
Ser vi till vad de presterat som bortalag så har de hunnit med nio matcher på resande fot och på dessa har de fixat 14 poäng genom fyra segrar, två kryss och således tre förluster. Målskillnaden som enbart bortalag för Wovles är 8-7 och detta på nio matcher alltså.

Man United har som vanligt nu för tiden blandat och gett. Efter 1-1-resultatet borta mot Newcastle åkte de hem till Old Trafford och tog en trepoängare genom att spöa Burnley med 3-1. Hemmalaget har med den segern nu spelat in 31 poäng, vilket gör att de i skrivandets stund har tre poäng upp till tabellfemman West Ham och ytterligare en till fjärdeplacerade Arsenal.
Om United ska ta rygg på topplagen ett tag till så är tre poäng vad som behövs, men någon överkörning lär det inte bli tal om här.

Wolves har en ruskigt stark defensiv, vilket de visat prov på ett flertal tillfällen under säsongen och att även denna match blir en målsnål sådan är ingen högoddsare, men ack så troligt i mina ögon och öron!

SPELTIPS
Under 2,5 mål i matchen till 1.88 finns hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip