Det råder ingen tvekan om att både Olympique de Marseille och SS Lazio har anfallsvapen för att utmana alla fotbollsplan, när det kommer till målskyttet. I Marseille finns Dimitri Payet, med sina 6 mål i Ligue 1 samt Cengiz Ünder med 4 mål. I Lazio finns Serie As skytteligaledare Ciro Immobile med 9 mål i ligaspelet. Därutöver finns det spelare som har gjort mål i massor - dock bara i sina inhemska ligor. I Europa League har varken Marseille eller Lazio haft några större framgångar, i alla fall hittills, fram i banan.

För två veckor sedan möttes lagen på Roms Olympiastadion, i ett möte där Lazio var favoriter till att segra. Inte helt oväntat slutade mötet mållöst. Innan dess hade Marseille spelat 1 - 1 mot Lokomotiv Moskva och mållöst mot Galatasaray. Lazio hade också ställts mot samma lag. Först en förlust bprta mot Galatasaray med 0 - 1 och sedan en seger hemma mot Lokomotiv Moskva med 2 - 0. Förutom att varken Marseille eller Lazio har spottat in mål i turneringen har de ytterligare en sak gemensamt.

Varken Marseille eller Lazio har släppt in många mål. Båda lagen har bara ett insläppt mål efter tre omgångar. Vad gäller Marseille har tränaren Jorge Sampaoli fått ordning på försvaret. Marseille har bara ett insläppt mål på de fyra senaste tävlingsmatcherna. Bakom sig har de en 1 - 0 seger över Clermont i Ligue 1. Cengiz Ünder nätade. Lazios tränare Maurizio Sarri har också stärkt upp försvaret, som klarade av att hålla nollan nyligen mot Fiorentina i 1 - 0 segern. Så båda lagen är skickliga bakåt också.

I och med att Marseille och Lazio båda jagar Galatasaray i toppen av tabellen så gäller det att inte förlora denna match. Då kan det återigen bli mycket fokus på försvaret när lagen möts igen, denna gång på Orange Velodrome. Det gäller att inte bjuda motståndarna på någonting. Därmed lägger jag ett spel på att det blir som mest två mål i detta Europa League möte.

Speltips Marseille - Lazio:
Under 2,5 mål. Odds 2.02 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Marseille:
Pau Lopez, Pol Lirola, William Saliba, Duje Caleta-Car, Luan Peres, Boubacar Kamara, Cengiz Ünder, Matteo Guendouzi, Gerson, Dimitri Payet & Arkadiusz Milik.

Preliminär startelva - Lazio:
Thomas Strakosha, Manuel Lazzari, Luiz Felipe, Francesco Acerbi, Elseid Hysaj, Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Pedro Rodriguez, Felipe Anderson & Ciro Immobile.
---

This is the stats tab
This is the post tip