SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stade Vélodrome tar Marseille emot Lens i den franska Ligue 1. För Marseilles del, som är tabellfyran med två raka ligasegrar i ryggen, gäller det att studsa tillbaka från Champions League förlusten mot Manchester City. För Lens del är läget kritiskt på grund av avstängningar, skador och Covid 19 där elva spelare testades positivt i måndags. Frågan är om denna match ens blir av - i så fall är det en enorm fördel till Marseille som bara ska klara av att vinna matchen utan några problem alls.

Det är inte fy skam att förlora mot Manchester City, som går all-in på Champions League denna säsong. Dessvärre blev förlusten lite väl stor, hela 0 - 3, med en del individuella misstag, men det positiva är att Marseille inte har behövt resa samt att formen i ligan är toppen. Marseille har två segrar i ryggen, mot Bordeaux med 3 - 1 samt Lorient med 1 - 0. Även om Marseille inte helt dominerade vinstmatchen mot Lorient så är det ett helt annat motstånd som gästar dem under fredagskvällen.

Lens har varit överraskningslaget i Frankrike och befinner sig på en sjunde plats i tabellen. De hade tagit fyra segrar, spelat oavgjort en gång och förlorat en gång innan de helt tappade spelet mot Lille senast och förlorade med 0 - 4. Därefter skulle Lens har spelat en match mot Nantes, som inte blev av på grund av Corona. När ytterligare tester gjordes visade det sig att elva spelare visade positiva resultat. Som om Corona inte var ett problem nog så har Lens även andra problem inför matchen.

I Lens saknas Jonathan Gradit, Clement Michelin och Yannick Cahuzac på grund av avstängningar. Lens har tagit in fem unga spelare i A-truppen inför matchen, eftersom de även har en massa skador - på Steven Fortes, David Costa, Ignatius Ganago, Issiaga Sylla, Seko Fofana och Cheick Traore. Så om matchen blir av är det ett helt annat Lens lag som Marseille ställs mot.

Jag spelar på att Marseille vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Marseille asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Lens seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Marseille (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Marseille seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Marseille - Lens:
1 asian hcp -1. Odds 1.87 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip