Två glödheta lag i Australiensiska A-League inleder omgång 10, då tabell tvåan Melbourne Victory med Ola Toivonen tar emot tabell femman Wellington Phoenix på Marvel Stadium. Båda lagen har spottat in mål på sistone, samt även tidigare när de har ställts mot varandra. Marknaden räknar starkt med att detta blir en målrik historia. Själv finner jag mest värde i att båda lag gör mål, med tanke på att de också är skickliga på att försvara sig. Fast inget av lagen är skickliga nog för att hålla nollan.

Marknaden anser att Melbourne Victory bör vinna denna match två gånger av tre och erbjuder därmed i snitt 1,50 i odds på en rak hemmaseger. Det har att göra med att sedan Melbourne Victory förlorade sina första två inledningsmatcherna så har de spelat sju matcher, där de har vunnit sex av dem. Sättet de har vunnit matcherna har varit med väldigt många gjorda mål. Målsnittet på dessa sju matcher ligger på strax över 2,5 gjorda mål per match. Egentligen är den siffran ännu högre om vi bara tittar på hemmamatcherna. Mot Wellington har det nästan alltid varit målrika matcher. Se här de fem senaste inbördes möten:

Australien A-League: 8/4, 2018
Melbourne Victory 2- 1 Wellington

Australien A-League: 10/1, 2018
Wellington 2 - 1 Melbourne Victory

Australien A-League: 3/12, 2017
Wellington 2 - 3 Melbourne Victory

Australien A-League: 2/4, 2017
Melbourne Victory 0 - 3 Wellington

Australien A-League: 17/1, 2017
Wellington 3 - 0 Melbourne Victory

Någon 3 - 0 seger till Wellington är helt osannolikt, med tanke på målformen hos Melbourne Victory i nuläget. Endast två gånger har Wellington klarat av att hålla nollan denna säsong och bara en gång på bortaplan, i den mållösa matchen mot Brisbane i inledningen. Nu är det dock Melbourne Victory och det är betydligt svårare att stoppa dem. Men även Wellington har varit skickliga på att göra mål. Deras målsnitt ligger på 2,20 gjorda mål per match, på de fem senaste möten.

Wellington kommer till denna match med tre raka segrar i ryggen. Dessa har kommit mot Sydney borta med 1 - 3, sedan Mariners hemma med 2 - 0 och senast blev det hela 4 - 1 hemma mot Brisbane. Det är fantastiska resultat och en fantastisk form som Wellington befinner sig i just nu, så jag är övertygad om att de åtminstone ska klara av att återigen göra mål, precis som de har gjort de fem senaste gångerna, på Melbourne Victory.

I mitt tycke ska båda lag lyckas med bedriften att åtminstone göra minst ett varsitt mål, minst vid två av tre matcher. När marknaden dock erbjuder runt 1,70 i odds så finner jag ett värde och lägger ett spel på att båda lag gör mål.

Oddset finnes hos Bethard & FastBet .

---
Preliminär startelva Melbourne Victory: Lawrence Thomas, Corey Brown, Nicholas Ansell, Thomas Deng, Storm Roux, Leigh Broxham, Carl Valeri, Terry Antonis, James Troisi, Kosta Barbarouses och ingen mindre än Ola Toivonen.

Preliminär startelva Wellington: Filip Kurto, Steven Taylor, Andrew Durante, Tom Doyle, Louis Fenton, Alex Rufer, Mandi, Liberato Cacace, Roy Krishna, Sarpreet Singh & Nathan Burns.
---

This is the stats tab
This is the post tip