Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365.
—-
Omonia från Cypern reser till Danmark för att försöka försvara sin 1-0 ledning mot Midtjylland.

Cyprioterna gjorde det starkt som slog Midtjylland i hemmamötet med tanke på förutsättningarna. Man är ännu inte i säsong och det ända man hade att gå på var en supercupfinal som man förlorade och förra rundan i detta kval. Midtjylland har kommit en aning längre i sitt tävlingsspelande, då man är fyra omgångar in i den danska superligan. Nio av tolv inspelade poäng är facit hittills och får ses som en fin start på ligaspelet.

Det första mötet mellan dessa lagen var en match som Midtjylland troligtvis inte skulle förlorat. Statistiken talade i danskarnas fördel men skärpan fanns inte riktigt där. Nu går man in som rättmätiga favoriter i det här returmötet, men även ganska klara favoriter att ta sig vidare trots underläge.

Omonia gör det svårt för Midtjylland

Midtjylland hade svårt att ta sig till 100%:iga målchanser i det första mötet. Omonia försvarade sig väl och är absolut inget lag man bara städar av. Jag tror våra danska vänner får det svårare än vad oddsen säger. Det kommer vara en matchbild som man dominerar, men jag är lite orolig över om man verkligen har den spets som krävs för att kliva in och stänga det här dubbelmötet enkelt. Omonia har sina styrkor defensivt, och offensivt har man formstaren forwarden Bezus som kommer ligga på rulle.

Jag tror Omonia, med självförtroende i ryggen, går in och gör det jobbigt för Midtjylland. Mitt spel blir under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365. Det lämnar utrymme för att Midtjylland tar sig vidare under ordinarie tid, men även för att Omonia tar det hela vägen. Midtjylland är inget lag som sprutar in mål. Endast två av de fyra senaste tävlingsmatcherna har gått över 2,5-linan, och i båda av dessa två matcher har danskarna åkt på ett rött kort som förändrat matchbilden drastiskt. Målsnålt tror jag på!
This is the stats tab
This is the post tip