SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Giuseppe Meazza-stadion inleder Milan sin Serie A säsong när Bologna gästar dem. Milan slutade förra säsongen på en sjätte plats, med fyra segrar och ett kryss på de fem senaste ligamatcher. Formen var på topp då och även senast i Europa League kvalet, där Milan vann komfortabelt med 2 - 0 mot Shamrock Rovers. Då Milan redan har en match i benen ser jag detta som en klar fördel när de ställs mot ett lag som de nästan alltid har haft det lätt mot. Jag tror att Milan återigen vinner mot Bologna.

Till denna säsong har Milan förstärkt truppen med 20-årige Sandro Tonali, som debuterade i Europa League i torsdags. Sakta men säkert verkar Milan på gång igen och bygger ett bra lag. De avslutade säsongen på ett makalöst bra sätt, där de öste in mål. Totalt blev det 15 mål på de 5 sista matcherna, vilket ger oss ett snitt på 3 mål per match. Ett av motståndarna var just Bologna, i en match som slutade 5 - 1 till Milan, som har vunnit åtta av sina senaste nio ligamatcher mot Bologna. Det är imponerande.

För Bolognas del blev det en tolfte plats i tabellen förra säsongen, där de förlorade tre av de fem senaste matcher. Även om det har hänt en hel del på transferfönstret hos Bologna, med spelare som har lånats in och ut och kommit och gått gratis, så har inte laget förstärkts, i mitt tycke. Bologna har spelat två vänskapsmatcher inför debut mot FeralpiSalo (2 - 0) och Entella (mållöst) men ställs mot sin mardrömsmotståndare i den första omgången direkt. Jag kan inte se Bologna plocka några poäng i detta möte.

Till denna match får Milan klara sig utan försvararna Alessio Romagnoli, Andrea Conti och Mateo Musacchio - men där finns det goda ersättare samt att de alla inte är ordinarie. Även Rafael Leão saknas på topp - men där finns Zlatan, så klart. För Bologna saknar mittbacken Gary Medel, som både är avstängd och saknad - han är dock en nyckelspelare i Bolognas försvar.

Milan satsar denna säsong på att återigen bli ett Champions League lag och då ska det till en seger mot de sämre lagen som Bologna. Jag spelar på att Milan vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Milan bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Milan asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Bologna seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för Milan (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Milan seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Milan - Bologna:
1 asian hcp -1. Odds 1.92 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Milan:
Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria, Simon Kjær, Matteo Gabbia, Theo Hernandez, Franck Kessie, Ismaël Bennacer, Samu Castillejo, Hakan Calhanoglu, Ante Rebic & Zlatan Ibrahimovic.

Bekräftad startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Mitchell Dijks, Larangeira Danilo, Takehiro Tomiyasu, Lorenzo De Silvestri, Jerdy Schouten, Musa Barrow, Roberto Soriano, Nicolas Dominguez, Riccardo Orsolini & Rodrigo Palacio.
---

This is the stats tab
This is the post tip