Milan tar emot Fiorentina på söndagseftermiddagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports.

I veckan rekommenderade jag underspel på Milan. Vi fick en 3.0-lina mot Cremonese när Giroud och Hernandez var avstängda. Pioli valde dessutom att vila Leao från start. Oddset på underspelet störtdök och vi fick en lugn och fin 0-0-historia. Räknar med att alla tre går in i start nu när Milan jagar en seger för att runda av första halvan av säsongen på bästa sätt.

Har haft över 2,5 mål i 9/14 hittills. Flera säsonger i rad har Milan varit i stort sett målgaranti och även i år har de nätat i 12/14. Går ytterst sällan mållösa från planen, särskilt hemma. Tänkbar elva:

Tänkbar elva:
Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo; Tonali, Bennacer; Messias, Diaz, Leao; Giroud.

För ett överspel tror jag vi behöver Fiorentina-mål. Det bör vi kunna få tycker jag. Italiano har dammat av Luka Jovic, som verkar få fart på karriären igen efter ett par tunga Real-säsonger. Började säsongen svagt och nollades i tre raka matcher i inledningen. Bättre fart i grejerna senaste tiden och har nu tre raka segrar. Stod nyligen upp bra mot Inter (3-4-förlust i galen match) och har även gjort mål på Juve tidigare i år. Kan helt klart näta mot Milan. Med ett par segrar i ryggen och ett okej poängsaldo kan de åka till Milano och bjuda upp. Finns ingen anledning att parkera en lila buss här. Är ett hyffligt offensivt lag (bara Milan, Inter och Napoli har fler avslut per match i snitt i Italien, bara Napoli snittar fler touch i motståndarnas straffområde). Älskar att ha mycket boll själva.

Tänkbart lag:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi; Amrabat, Mandrake; Ikonè, Bonaventura, Kouamè; Jovic.

Milan har press på sig att vinna här efter Cremonesefiaskot i veckan. Möter ett icke ofarligt Fio som mycket väl kan göra mål. Tror inte vi landar på 1-1. Därför tycker jag faktiskt överspelet är bra här på förhand till ett odds som känns högt.
This is the stats tab
This is the post tip