Milan tar emot Genoa på fredagskvällen.
Mitt speltips: Milan vinner & håller nollan. Bethard eller bet365 (livestreamar).

Milan har 14 liganollor den här säsongen medan Genoa misslyckats att näta i 16/32.

Hemmalaget leder ligan, två poäng före Inter (som har en match mindre spelad). Ska de ta den där titeln är det här en match de bara ska vinna. Kommer in med två raka 0-0-matcher och sex raka hållna nollor (alla tävlingar). Defensiven har fungerat bra, däremot har det sett trögare ut framåt senaste tiden. Kanske att de fått igen lite karma från lite medstuds tidigare under säsongen.

Men tacksam uppgift här. Ställs här mot ett Genoa som har tre poäng upp till säker mark. Goda råd börjar bli dyra, men det kanske inte primärt är här de ska säkra sitt kontrakt. Inte förlorat mycket, men har smått bisarra 16 kryss hittills. Haft stora problem att göra mål hela säsongen. Bara Salernitana har gjort färre mål hittills. Genoas xg-siffra är låg också, så de kan inte skylla på otur. direkt. Stod för en väldigt svag match mot Lazio förra helgen och hade ingen bra rad innan dess. Så inte mycket pekar på att de är på väg att lyfta sig.

Tänkbar Milanelva;
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Kessie, Leao; Giroud.

Milan kan bara inte bomma att vinna mot det här svaga motståndet, det vore ett fiasko. Men jag är inte övertygad om att det blir en storseger och väljer därför bort minushcp till förmån för Milan att hålla nollan.

1/2-0?

TV: Hela 11 miljoner i jackpot på helgens Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip