Milanoderby väntar på söndagskvällen.
Mitt speltips: Inter vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort. Nordicbet eller Betsson .

Derby och allt det där med att just de matcherna lever sitt egna liv. Men jag tycker Inter ska ha rätt bra chans här. Milan har visserligen radat upp 10-1-0 i ligaspelet, men inte fan kan de gå igenom en hel säsong med de resultaten? Vill hävda att de sprungit lite väl bra, haft rätt gynnsamt schema och viss medstuds i några matcher. Gör det såklart bra, men jag tror de får det svårt att ta hem ligan över en hel säsong. Dras fortsatt med skador och avstängningar, här saknas Rebic, keepern Maignan och avstängde Hernandez. Truppen är inte särskilt bred, så när de saknar ett par av sina bästa spelare känns det och alternativen att laborera med från bänken blir färre.

Väntas bli Zlatan från start här då svensken bara fick ett kort inhopp i veckans CL-kryss mot Porto. Tänkbart lag:

Tatarusanu; Calabria, Tomori, Kjaer, Ballo Touré; Kessié, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Leao; Ibrahimovic.

Trots ett par tunga spelartapp har Inter gjort en okej säsongsstart. Smyger med strax bakom Napoli/Milan men får absolut inte förlora här om de ska ha bra chans på titeln. Gjort det bra mot Milan senaste säsongerna (6-1-1 sedan 2018) och bör ha ett litet mentalt övertag.

Tänkbart lag:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro Martinez.

Jag håller Inter snäppet högre än Milan. Med ett par tunga avbräck ännu någon procent bättre. Bör dock vara rätt stor kryssrisk här då det nog är rätt okej för bägge lagen, så därför känns DNB-marknaden bättre än rak seger.

Speltips: Inter vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip