Det italienska klassiska laget, AC Milan, har fått en drömstart på säsongen där de har vunnit alla matcher utom en. Näst ut tar de emot Lille i Europa League på San Siro, där Milan är favoriter till att vinna. I Europa League har Milan vunnit sina båda möten mot Sparta Prag och Celtic, utan några som helst bekymmer, medan Lille också har imponerat med en storseger över Sparta Prag men fick nöja sig med ett oavgjort resultat mot Celtic senast. Båda lagen är offensivt starka men Milan är på en högre nivå.

Jag skulle vilja sticka ut hakan och hävda att Milan är det formstarkaste laget ute i Europa just nu.

Allting har stämt för Milan denna säsong. I Serie A har de tagit segrar över Bologna, Spezia, Crotone, Inter och Udinese senast, samt spelat oavgjort hemma mot topplaget Roma, i en match där Milan ledde tre gånger men som slutade 3 - 3. I Europa League har de dominerat stort, där de har nätat tre gånger både mot Celtic och Sparta Prag och bara släppt in ett mål totalt. Zlatan har imponerat, där han har både bidragit med en massa egna mål samt även varit framspelaren och assisterat i massor.

Gästerna har också fått en bra start på säsongen, där de ligger på en andra plats i Ligue 1. Efter att ha tagit en hel del segrar i rad har de tappat formen något och har nu spelat tre raka kryssmatcher mot Nice och Lyon i ligan samt Celtic, i en match som slutade 2 - 2. Jag är imponerad av Lilles offensiv, som har nätat i samtliga matcher denna säsong. Men i Europa League har de slarvat lite och släppt in mål i båda matcherna, där det lätt kunde ha blivit fler insläppta mål i den senaste matchen mot Celtic.

Även senast mot Lyon i ligan gjorde Lille en mindre bra match, vilket inte är optimalt inför det tuffa bortamötet mot Milan. Då jag ser Milans offensiv och defensiv som vassare än Lilles har jag svårt att se gästerna ta några som helst poäng i Italien.

Speltips Milan - Lille:
1 - odds 1.75 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Milan:
Gianluigi Donnarumma, Diogo Dalot, Simon Kjaer, Alessio Romagnoli, Theo Hernandez, Franck Kessie, Sandro Tonali, Rade Krunić, Brahim Diaz, Samu Castillejo & Zlatan Ibrahimovic.

Bekräftad startelva - Lille:
Mike Maignan, Mehmet Zeki Celik, José Fonte, Sven Botman, Domagoj Bradaric, Jonathan Ikone, Renato Sanches, Xeka, Jonathan Bamba, Jonathan David & Yusuf Yazici.
---

This is the stats tab
This is the post tip