Man United gästar Milano för EL-retur på torsdagen.
Mitt speltips: Man United vinner. Bortaseger. Bethard eller FastBet .

Efter att ha gjort en mycket bra säsong där de trotsat massa skador och jävelskap är känslan att Milan börjat tappa lite fart senaste veckorna. Tappat serieledningen till Inter och även Juventus går om ifall de vinner sin ligahängmatch. Inte konstigt att verkligheten kommer ikapp lite, de har ändå gjort en säsong som överträffat de flestas förväntningar. Här verkar de förvisso få tillbaka en del spelare (bland annat Zlatan), men frågan är om dessa håller för 90 minuter och är i bästa möjliga slag. Tveksamt. Gjorde en bra insats mot Man United förra veckan, dock lite flyt att de fick med sig 1-1 efter en sen kvittering.

Tänkbart lag:
G.Donnarumma; Dalot, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Meite, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Ibrahimovic.

Man United känns stabila för dagen. Gjorde en mycket bra match mot ett bra West Ham i söndags, där de hade total kontroll på läget. Har inte den offensiva piggheten i varje match, men de släpper in väldigt lite mål för dagen. Släppt in tre mål de 8 senaste (alla tävlingar) och har släppt in mer än ett mål endast en gång de senaste 13. Ett par positiva truppbesked då Pogba och van de Beek är med, precis som Rashford (som dragits med lite skadekänningar senaste tiden). Även om Pogba kanske inte startar är det såklart bra att ha honom som alternativ att spela med. Cavani och Martial är out. Har "bara" FA-cupen i helgen - en turnering där de roterat en del i tidigare matcher den här säsongen - så räknar med starkast möjliga lag här.

Tänkbar elva:
Henderson,
Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw, Fred, Mctominay, James, Fernandes, Rashford, Greenwood

Premier League-lagen har gått väldigt starkt i Europa den här säongen. Man City har slaktat, Chelsea slog ut Atletico Madrid, Liverpool avfärdade Leipzig lätt och Arsenal + Spurs har vunnit enkelt i Europa League. Enda egentliga missräkningen är väl i och för sig just Man United, som åkte ur sin tuffa CL-grupp (ställdes mot PSG och Leipzig) efter en plump i Turkiet. Tillfälligheter eller någon slags indikation om att engelska ligan står sig väl just nu? Jag tror på det senare. Finns en bra bredd och spets på många spelare i truppen, vilket är viktigt den här speciella säsongen där matcherna duggar tätt.

Jag är imponerad av Man United. Efter stjärnsmällen mot Spurs (1-6) har de tajtat till försvarsspelet och förlorat väldigt få matcher. Gjort det särskilt bra i toppmatcherna. Tror de kan få en rätt passande matchbild här med en del omställningar på sina vassa offensiva spelare. Mot ett formtveksamt Milan tror jag de har bra chans att vinna och gå vidare till nästa runda.

This is the stats tab
This is the post tip