Milan tar emot Porto på onsdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. LeoVegas eller Expekt .

Liverpool har mer eller mindre dödat gruppen med nio inspelade poäng på tre. Atl. Madrid och Porto har fyra var medan Milan står på 0 hittills. Visst skulle ett uttåg ur Europa nog vara bra för Milans inhemska titeljakt, men tror inte de tänker så här. Jag är övertygad om att de ser den här hemmafighten som en måstematch som bara ska vinnas.

Milan radar upp segrar i Serie A, men i CL har de som sagt inte fått till det. Gjorde en bra match mot AM, men tappade sent, mycket pga ett rött kort. Kördes över av Porto för två veckor sedan, men tror det här blir en helt annan typ av match. Ser Milan som lite av ett "överlag" som rätt sällan håller nollan. Porto kan mycket väl göra mål här och då finns det bra förutsättningar för överspelet att hitta hem med tanke på utgångsläger. Pratas dessutom om att Kjaer ska sparas till helgens ligamatch mot Inter. Ser dansken som nog den viktigaste defensive pjäsen, så avbräck om han inte kan spela. Målvakten Maignan saknas sedan tidigare. Kan bli så att Zlatan får nöja sig med ett inhopp här för att inte slita ut sig helt.

Tänkbart lag:
Tătărușanu, Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernández; Tonali, Kessié; Saelemaekers, Brahim Díaz (Krunić), R. Leão (Brahim Díaz); Giroud.

Får såklart skilja på Portos ligaspel och CL. I ligan har de tagit 26/30 poäng och behöver sällan ta ut sig för att vinna när de inte möter toppkonkurrenterna. Imponerats av Porto i CL hittills. Visst blev de duktigt överkörda av Liverpool, men mellan den matchen har de 0-0 borta mot AM och 1-0 hemma mot Milan. Var det klart bättre laget mot Milan och matchade även AM på ett bra sätt i första matchen där de mycket väl hade kunnat vinna. Har ett par vassa offensiva pjäser i Taremi och Diaz bland annat. Har rutin nog för att åka och kunna spela rätt cyniskt i en sån här match, men tror inte de kommer packa ihop en buss. Borde känna att de har bra segerchans med tanke på hur matchen såg ut för två veckor sedan.

Tänkbart lag:
Diogo Costa, João Mário, Pepe, Chancel Mbemba, Zaidu Sanusi, Otávio, Vítinha, Sérgio Oliveira, Marko Grujic, Mehdi Taremi, Luis Díaz.

Det är inte så ofta Porto nollas i CL. Och Milan är förvisso bra, men ser inte att försvaret håller toppklass. För Milan är det bara seger som gäller här. Tycker det ska vara bra chans för bägge lagen att näta och jag tror inte vi landar på 1-1. Däröfr känns överspelet bra här till nära dubbelt.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip