Zlatan-boost i Milan? Det är definitivt nödvändigt i alla fall!

Förra säsongen
Samp - Milan 1-0
Samp - Milan 0-2 (cupen)
Milan - Samp 3-2

Serie A
12. AC Milan 17 6 3 8 16:24 21
17. Sampdoria 17 4 3 10 14:27 15

Milan hemma
8 2 3 3 7:10 9

Formen
O, V, V, O, F

Senaste match
Atalanta - Milan 5-0

Samp borta
8 2 0 6 8:16 6

Formen
F, F, F, V, F

Senaste match
Samp - Juve 1-2

Zlatan tillbaka i Milan! Anfallaren som representerade klubben mellan 2010-2013 är en supporterfavorit som trivs som fisken i vattnet i staden. Det finns något fint i det att sluta cirkeln på det här sättet. Zlatan säger att han inte spelat match på länge men är redo om coach Pioli kallar. Och i truppen är Zlatan av allt att döma med. Det kan säkert bli ett inhopp redan i kväll, det tror jag, för Milan har inte mycket att glädjas åt annars. Innan uppehållet åkte man på knock borta mot Atalanta. Rejäl sådan. Så det kan ju bara bli bättre.

Därför tänker jag att Sampdoria hemma är ett ganska lämpligt motstånd. Visserligen också ett lag som underpresterat liksom Milan, sett till trupp, men med tanke på dåligt självförtroende där också så tror jag att Milan kan ta den här matchen. Man ska inte underskatta Zlatans betydelse för träningsmiljön och kravställandet, det kan säkert gjort en viss skillnad bara på ett par träningar. Samp har bara gjort åtta mål på åtta bortamatcher. Milan har bara gjort sju mål hemma. Ser framför mig att Milan ligger på, men om de vinner är en annan femma.

Samp har torskat alla "hörnmatcher" utom en på bortaplan och jag ser framför mig att det är Milan som ligger på i den här matchen medan gästerna kontrar på Quagliarella.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Milan (4-3-3) Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernandez - Kessie, Bennacer, Bonaventura - Suso, Piatek, Calhanoglu

Saknar: Duarte, Biglia

Samp (4-4-2) Audero - Bereszynski, Murillo, Colley, Murru - Depaoli, Ekdal, Viera, Linetty - Gabbiadini, Quagliarella

Saknar: Caprari (avstängd), Barreto, Bertolacci, Ferrari

SPELTIPS
Jag spelar Milan -2.5 hörnor till 1.86 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip