Söndagsmatchen i Italien blir en ny Ibra-fezt?
Spelar asian hcp -1 på Milan mot Udinese, vilket innebär pengarna tillbaka vid uddamålsseger.
1.98 hos Bethard .

Milans insats mot Cagliari var riktigt bra. Tog en övertygande seger i en svår bortamatch och Zlatan fick göra mål. Tycker egentligen 0-0-matchen mot Sampdoria innan dess inte heller var någon katastrof. Borde ha vunnit den också i min bok. Följde upp Cagliarisegern med att vinna mot ett uselt SPAL i cupen (då det roterades). Tydligt att Ibrahimovic intåg har lyft laget. Inte bara på planen, men hans närvaro verkar även ha en positiv inverkan på övriga spelare i truppen. So far so good, och det känns som att hajpen lever vidare och att Zlatan fortfarande är riktigt sugen. Hemmadebut från start här och en lämplig uppgift, blir inte förvånad om vi får se nya Zlatanmål.

Frågetecken för Donnarumma, men rutinerade Begovic är en okej backup om så blir fallet.

Udinese gör en okej säsong. Ligger bara en poäng efter Milan och har tre raka hemmasegrar. Är dock betydligt starkare hemma än borta - endast sju av 24 poäng har tagits på resande fot. Har dock överpresterat en del sett till xG-statistiken och jag håller väl inte laget så högt egentligen. Tror det är rimligt att de landar på plats 13-16 när säsongen summeras. Tycker att de sprungit lite väl bra och haft en del marginaler med sig med sena mål och så vidare.

Milan känns på gång. När säsongen summeras kommer det garanterat skilja mer än en poäng mellan lagen. Med en pånyttfödd trupp mot ett bortasvagt Udinese tror jag Milan har bra chans att vinna. Pengarna tillbaka om det skulle stanna på uddamålet känns som en bra livrem.

2-0?

Speltips: Milan med asian handicap -1 - odds 1.98 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip