Milan tar emot Udinese på onsdagskvällen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
2.04 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Milan har varit ett "överlag" hela säsongen. 17/24 matcher i ligan har haft tre eller fler mål och högt målsnitt per match. Men här har de ett par tunga offensiva avbräck: Zlatan (14 + 1) är out och Calhanoglu (1 + 8) är troligtvis också out. Även Rebic klev av mot Roma, men väntas komma till spel trots allt.

I övrigt har Milan matchats tufft med EL-match i torsdags, en tuff match mot Roma i söndags och nu bara två vilodagar. Hellas väntar nu på söndag innan det blir EL-åttondel mot Man United. Så nog inte ett superfräscht lag som ställs på benen.

Tänkbar elva Sportsgambler.com:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim, Rebic; Leao.

Udinese har varit mer av ett "underlag". 13 av 24 ligamatcher har haft två eller färre mål. Bara fyra lag har gjort färre mål än Udinese, som kanske saknar lite spets offensivt. De Paul är bäste poänggöraren med 5 + 3. En sån som Deulofeu finns i truppen, men har knappt spelat pga skador (out även här). Dock stabila defensivt där de släppt in få mål medan xGa ser ännu bättre ut (dvs de har släppt in rätt så få mål, men de borde ha släppt in ännu färre än de gjort). Nollade exempelvis Inter för någon månad sedan. Svåra att bryta ner i sin 3-5-2 eller 5-3-2-uppställning.

Även Udinese spelade i söndags och får bara två vilodagar inför den här matchen.

Jag tror ett avbräcksdrabbat Milan kommer få svårt att bryta ner Udinese. Även om Milan lyckas få hål på Udine tvivlar jag på att de kommer blåsa på i 90 minuter med tanke på det tajta spelschemat. Tror Milan själva har bra chans att hålla nollan mot ett uddlöst bortalag.

1-1, 1-0, 2-0 eller 0-0 känns som tänkbara slutresultat här.

This is the stats tab
This is the post tip